Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja ostatnio przeszłam zapalenie oskrzeli i nie obylo się bez antybiotyku.. :'/ale na przeziębienie polecam dużo witaminy C, imbir, czosnek, miód i herbata z tymianku.Dziewczyny macie jakieś domowe sposoby na przeziębienie? Się w nocy przegrzałam od grzejnika a dziś już trochę cieknie z nosa i w gardle troche drapie (uprzedzam- nie covid, w domu siedzę)
Już zapobiegawczo herbata z miodem i cytrynką wleciała a na noc mleko z miodem i czosnkiemJa ostatnio przeszłam zapalenie oskrzeli i nie obylo się bez antybiotyku.. :'/ale na przeziębienie polecam dużo witaminy C, imbir, czosnek, miód i herbata z tymianku.
Spróbuj zrobić sobie inhalacje z soli morskiejA są jakieś skuteczne krople na katar które można używać w ciąży?
Ja obecnie robię sobie inhalacje z rumianku. Zobaczymy jaki będzie efekt.Spróbuj zrobić sobie inhalacje z soli morskiej
Ja stosowałam irigasin jest bezpieczny i po 3 dniach płukania nosa przeszłoA są jakieś skuteczne krople na katar które można używać w ciąży?