Mama2018mama
Fanka BB :)
Hahha a normalnie miekkie serce i nikogo bym nie skrzywdziłaMamuśka, agresorek z Ciebie![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahha a normalnie miekkie serce i nikogo bym nie skrzywdziłaMamuśka, agresorek z Ciebie![]()
Dobra, dobraHahha a normalnie miekkie serce i nikogo bym nie skrzywdziła![]()
W sensie przy cc?Dobra, dobraMój gin powiedział do mnie „teraz muszę Ci troszeczkę dokuczyć” i stało się
aż mi łezki poleciały bo nie spodziewałam się po nim takiego „ukłucia”
![]()
Podaj jakieś tytuły jeśli możesz, bardzo chętnie się wspomogę.No bo jak uziemiaja przy porodzie kogos na lezaco to jaka to fizjologia porodu...
Przy 1 lezalam jakies 15min pod ktg,przy drugim nie dalam sie polozyc ani na chwile, nawet do badania czy ktg, caly czas wertykalnie i w ruchu, sam porod tak samo,mloda urpdzona na jednym partym
Warto sie przygotowac, jest sporo fajnych ksiazek![]()
Nie, to był ten sławetny masaż szykiW sensie przy cc?
Ja nie czułam nic dla mnie to było wybawienie, byłam tak obolala ze jakby ktoś mnie wsadził na ring i walił piesciami to pewnie bym to przespała
Co najlepsze w czasie mojego porodu nie zapisał się Ani jeden skurcz na ktgprzy partych nic a nic i mi nie wierzyly
cały poród ktg czyste
![]()
AaaNie, to był ten sławetny masaż szyki
No co TyAni jeden? Nie do wiary!
Ja miałam siniaki od łokci na brzuchu :/Wypychanie łokciem się zabronione od 30 lat , i co ? I nic sobie z tego nie robią [emoji6]