reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

reklama
mama pati - zdrowiej nam kochanienka... co to za plaga chorobowa Was tak po kolei dopada.....:baffled: A Twoj prezent walentynkowy byl najcudowniejszy ze wszystkich....:tak:

gusia najwazniejsze to sie nie denerwowac i myslec pozytywnie, wszystko bedzie dobrze,zobaczysz! :-):tak:

Dzien dobry Kobietki!

Pozdrawiam serdecznie powalentynkowo. Mojego najdrozszego nie bylo ze mna, dostalam tylko internetowa karteczke :-). Baaardzo mila. Ale dzis przyjezdza, wiec moze nadrobimy troche romantyczniej ;-).

Gusia! Trzymam kciuki! Dbaj o siebie i o brzuszek :tak:

Mama Pati! Rzeczywiscie corunia sprawila Ci cudowne Walentynki.

Trzymam kciuki za nowe testowniczki, tak, tak, fajnie byloby widziec nowe kreseczki...
U mnie, niestety nie ma dobrych wiadomosci. Nabylam tescik CLEARBLUE za 10 euro, ktory ma byc rzekomo dosc czuly, wykonalam dzis rano i nic........ :no:.
Mam maciupka nadzieje, ze bylo za wczesnie (macie laseczki racje, zeby sie nie spieszyc :sorry:, ale wytrzymaj tu czlowieku) bo @ powinna byc poniedzialek-wtorek ... i bylo uczciwie napisane, ze przed @ wykrywa na ok. 70%.

Jak @ nie przyjdzie do srody, zrobie jeszcze raz. Jestem troszke rozczarowana, ale nie jeszcze wpadlam w dol.
Moze tak, w glebi serca, nie jestem jeszcze gotowa, fizycznie albo psychicznie i organizm wie lepiej... W koncu minelo tylko 2 miesiace od mojej straty i to pierwszy miesiac staranek, ginka dala conajmniej pol roku zanim zaleci jakikolwiek wspomagacz.
MIlego weekendu! :-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Maggie witaj :-) Wiem co czujesz, ale na prawdę nie warto się spieszyc z tymi testami. Ja to juz całą fortunę wydałam na testy i od tego cyklu nie kupię dopóki @ nie przyjdzie przez co najmniej tydzień. Niepotrzebnie serwujemy sobie stres. A ja trzymam za ciebie kciuki aby jednak okazało się, ze jednak nosisz pod sercem fasolke

Zaczyna mi sie to nie podobac;-)...ciągle dopisuje nowa osobe,a kiedy bede tak coraz dopisywała 2 kreseczki-co??:eek:
Kiedy mamy najblizsze testowanko-przyznawac sie,ale to juz:tak:

witajcie dziewczynki juz jestem po wizycie u gin nastepna 26/02 i usg dowcipne jajeczko jest ale nie wiemy czy sie bedzie rozwijac dostałam dufaston 2 razy na dzien

Gusia ...ja też dostałam dufaston 2 razy po pół tabletki...okazało sie ze mam torbiela na jajnkiu, którego czesniej nie było. Wierzę, ze nasze fasolki będą zdrowe:) i nie ma innej opcji!!!!

Kochane nie martwcie się. My się za Was tutaj modlimy, a skoro nas jest więcej to bozia wyraźniej usłyszy nasze prośby i sprawi że fasolinki będą się ładnie rozwijać :tak:

Lunia83 witaj wśród staraczek:-). Zaglądaj do nas często to się szybciutko zadomowisz :-)

Czesc Majeczka! Zabrzmialo groznie ;-). Obiecuje sie poprawic tak szybko jak sie da!
Witaj Wanilia_sky! Dzieki. Masz zupelna racje, czekac, czekac.... Ale jak tu nie dac sie zwariowac????

Dorotka! Na moim tescie bylo napisane, ze wynik jest tylko wiarygodny do 10-15 minut. Jezeli dwie kreseczki pojawia sie pozniej, to nie mozna temu ufac. Ale mam NADZIEJE, ze jednak to cos znaczy. Zacisnij zeby i teraz poczekaj do terminu @. Ja mam taki plan.... Sciskam kciukasy!

Ja się przyznaję, że nie wiem kiedy mam testowanko;-) odpusciłam sobie obserwację mojego cyklu i nie wiem kiedy mam mieć dni płodne i kiedy miałabym testować i bardzo się z tego cieszę bo na nic się nie nastawiam

nenus , electra witajcie:-) u mnie piekne sloneczko,a mnie nerwy :wściekła/y:puszczaja czyżby już ZNPM?:eek:

oby nie ;-), zrób dla siebie coś miłego, może wybierz się na zakupy?

Trzymam kciuki za nowe testowniczki, tak, tak, fajnie byloby widziec nowe kreseczki...
U mnie, niestety nie ma dobrych wiadomosci. Nabylam tescik CLEARBLUE za 10 euro, ktory ma byc rzekomo dosc czuly, wykonalam dzis rano i nic........ :no:.
Mam maciupka nadzieje, ze bylo za wczesnie (macie laseczki racje, zeby sie nie spieszyc :sorry:, ale wytrzymaj tu czlowieku) bo @ powinna byc poniedzialek-wtorek ... i bylo uczciwie napisane, ze przed @ wykrywa na ok. 70%.

Jak @ nie przyjdzie do srody, zrobie jeszcze raz. Jestem troszke rozczarowana, ale nie jeszcze wpadlam w dol.
Moze tak, w glebi serca, nie jestem jeszcze gotowa, fizycznie albo psychicznie i organizm wie lepiej... W koncu minelo tylko 2 miesiace od mojej straty i to pierwszy miesiac staranek, ginka dala conajmniej pol roku zanim zaleci jakikolwiek wspomagacz.
MIlego weekendu! :-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Trzymam kciuki, żeby się okazało, że po prostu było jeszcze za wcześnie.

reklama
Maggie2412 to mialo tak zabrzmieć:wściekła/y:bo ktos Was musi pogonic-zmotywowac i zaprowadzic tu porzadek:-):tak: a tak na serio-to bardzo bym chciała tak przynajmniej co tydzien dopisywać komus innemu 2 kreseczki-zróbcie to dla mnie please:eek: Z góry dzięki:-):tak:

Do góry