Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak ja sobie przypomniałam, że i mi mówił że lekko się wydłużyła po tym 33 tyg, ale to było dawno i zapomina się takie rzeczy@mayfly - to mnie bardzo cieszy, że u kogoś to możliwe.
Mam ochotę rozszarpać moje dzieci. Czasem myślę, że starsze psują radość z tego jeszcze nienarodzonego![]()
A POWIEDZ mi kochana czy czułaś jakieś objawy że ci się szyjka skraca.? Czy zupełnie nic?Ja miałam skracająca się szyjkę w poprzedniej ciąży, ale mój ginekolog stwierdził, że będziemy się martwić o długośc szyjki od 20 t.c. a na razie wszystko jest w porządku
To ja poproszę trochę tej cierpliwościTak ja sobie przypomniałam, że i mi mówił że lekko się wydłużyła po tym 33 tyg, ale to było dawno i zapomina się takie rzeczy
Hehehe Oj tak Moj tez ma ostatnio ciężki czas chyba buntu 3latka ze niewiem jak ja sobie poradzę z dwójkąale nauczyłam się być trochę cierpliwsza do niego
![]()
Miałam twardnienia brzucha i parcie na cewkę moczową. Ale to przez naciskającą główkę dzieckaA POWIEDZ mi kochana czy czułaś jakieś objawy że ci się szyjka skraca.? Czy zupełnie nic?
Martus122 mamy taką samą różnicę między ciążami. Moja córka też ma 8 lat i też czuję się jakbym pierwszy raz w ciąży byłaNo dokładniez córką w ciąży też mnie ciągle bolał brzuch,ale to było tak dawno temu (8 lat),że teraz mi się wszystko znów wydaje takie nowe, jakbym pierwszy raz w ciąży była..
O, czyli Kasia z kotem jeszcze nie wie, co się kryjenadziejka93 gratuluję chłopca, mam nadzieję że u mnie też będzie. Podczas badania prenatalnego gościu powiedział że chyba chłopak, za chwilę że to może nabrzmiałe wargi i chyba dziewuszka. Dwie godz. później mój gin też mówił że raczej dziewczynka. Ale to było gdybanie bo się wierciła mocno, w końcu pokazała gdzie ma całe to badanie![]()
![]()