roki_1991
Fanka BB :)
Gondola cybexa ma chyba prawie 90cm i z tego co kiedys czytalam to jedna z najdluzszych gondoli
Już wiem że mają różne długości. Ona miała Prima i tam jest 78cm długość i 32cm szerokości.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gondola cybexa ma chyba prawie 90cm i z tego co kiedys czytalam to jedna z najdluzszych gondoli
Cybex ma duzo modeli wozkow i nie tylko za miliony monetO, to może mają jednak kilka wariantów długości? Bo ona miała jakąś krótką i właśnie na bank to był cybex.
Zaglądaj![]()
A gdzie to jest? Co to za klinika i lekarz? Bo to trochę dziwne, że u niego jest takiej niż w genomedzie, czy mi się wydaje?![]()
To pewnie ma z tego jakiś zysk jak tak namawia.
Ja lubię moją gin i szanuje za wiedzę i w ogóle ale jak mi poleca i zachwala witaminy dla staraczek za 170 zł na 30 dni i sugeruje, że powinnam kupić to trochę mnie to razi. A jak dają ulotki to już wiadomo, że przed chwilą był przedstawiciel handlowy z prezentami.
Ja teraz oglądałam sobie właśnie adamexy i wpadł mi w oko neonex x7Ja mam po poprzedniej córce Adamexa Barlette. Wielka krowa jak to mówią ale mega ma gondole duża i super się prowadzi mimo, iż jest ciężki.. A drugi mamy muuvo quick i do niego też mogę dokupić gondole. Mega się prowadzi jest lekki szybko się składa i nie kosztuje miliona monet.Cybex ma świetny design ale nie jestem pewna czy jest to wózek na każdy teren
![]()
No właśnie mi dziś z mdłości przeszło na [emoji2961] [emoji17]
Napisał mi dr taka wiadomość. Czekamy USG za 10 dni . Powiem Wam że wystraszył mnie ... Jakoś tak dziwnie napisał [emoji3064]