roki_1991
Fanka BB :)
Oj my się bardziej jaramy nowym assassinem valhala, premiera za 9 dnito na pewno mu sie spodoba bo zestaw gier widze podobny, do tego u nasnooo i zaraz wychodzi cyberpunk, to na pewno kazdy sie ucieszy
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oj my się bardziej jaramy nowym assassinem valhala, premiera za 9 dnito na pewno mu sie spodoba bo zestaw gier widze podobny, do tego u nasnooo i zaraz wychodzi cyberpunk, to na pewno kazdy sie ucieszy
![]()
Już widzę że to tylko na PS A my mamy xbox one![]()
No jest na pewno dużo mniej niż na PS, ale też jest sporo. Tylko szukam inspiracji właśnieAaa kurczeniestety na xbox sie nie znam w ogole
![]()
Ja już mam! Zajebistyyyy, będzie Ci się podobaćOj my się bardziej jaramy nowym assassinem valhala, premiera za 9 dni![]()
Ale jakim to cudem???? Zdradz sekretJa już mam! Zajebistyyyy, będzie Ci się podobać![]()
No, niestety, na psa wychodzi dużo więcej i najwięcejJuż widzę że to tylko na PS A my mamy xbox one![]()
Wiem. Mąż kupił xbox ze względu na dark of souls, bo miało jej nie być na PS. A potem jednak zrobili na PS...No, niestety, na psa wychodzi dużo więcej i najwięcej![]()
Dostaje gry wcześniej niż inni, taki zawód mam i w takim miejscu pracuje, że dostaje miliard gier przed terminem polskich premier. Jest mega, chociaż dopiero wczoraj udało nam się na chwilę zobaczyć, bo trochę bieganiny było. Ale ogólnie już mamy wtorkowy wieczór zaplanowanyAle jakim to cudem???? Zdradz sekretwidziałam streemy, wygląda meeeega
No to teraz tO jestem zazdrosnaDostaje gry wcześniej niż inni, taki zawód mam i w takim miejscu pracuje, że dostaje miliard gier przed terminem polskich premier. Jest mega, chociaż dopiero wczoraj udało nam się na chwilę zobaczyć, bo trochę bieganiny było. Ale ogólnie już mamy wtorkowy wieczór zaplanowany![]()
Dostaje gry wcześniej niż inni, taki zawód mam i w takim miejscu pracuje, że dostaje miliard gier przed terminem polskich premier. Jest mega, chociaż dopiero wczoraj udało nam się na chwilę zobaczyć, bo trochę bieganiny było. Ale ogólnie już mamy wtorkowy wieczór zaplanowany![]()