Mmmalina88
Fanka BB :)
Bardzo mi przykroDziewczyny nie wierze. serce juz nie bije.. znowu to samo, dlaczego... jutro ijedziemy do szpitala. musimy zabezpieczyc material i wyslac do genesis do badania mikromacierzy.
mam w glowie masakre.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Bardzo mi przykroDziewczyny nie wierze. serce juz nie bije.. znowu to samo, dlaczego... jutro ijedziemy do szpitala. musimy zabezpieczyc material i wyslac do genesis do badania mikromacierzy.
mam w glowie masakre.
Boże tak mi przykroDziewczyny nie wierze. serce juz nie bije.. znowu to samo, dlaczego... jutro ijedziemy do szpitala. musimy zabezpieczyc material i wyslac do genesis do badania mikromacierzy.
mam w glowie masakre.
Przykro miHej jestem już po wizycie. Tak jak. Mówiłam beta nie spadła bez powodu. Jeden z bliźniaków obumarłza to z drugim dzidziusiem wszystko w porządku
I współczuję i gratuluję. Słyszałam, że to jest częste przy bliźniakach, że jedno z nich obumiera. Trzymaj się kochana, drugie serduszko bijeHej jestem już po wizycie. Tak jak. Mówiłam beta nie spadła bez powodu. Jeden z bliźniaków obumarłza to z drugim dzidziusiem wszystko w porządku
Kopru się nie podaje bo jak się okazuje jest szkodliwy, a to że maluchy mają gazy, kolki itp to kwestia niedojrzałego układu pokarmowego i ewentualne kropelki trochę załagodzą ale raczej trzeba czekać aż układ pokarmowy się rozwinie.Koperek jest na wzdęcia. Muluszkom też podajemy na problemy brzuszkowe. A mamy które kp same powinny pić wtedy herbatę z kopru.
Ja też chodzę na nfz i jak jest ok to USG w wyznaczonych tygodniach tylko.No ta nawet pytam tej lekarki to pani nie sprawdzi chociaż czy żyje? A ona że za tydzień USG prenatalne
Bardzo współczujęDziewczyny nie wierze. serce juz nie bije.. znowu to samo, dlaczego... jutro ijedziemy do szpitala. musimy zabezpieczyc material i wyslac do genesis do badania mikromacierzy.
mam w glowie masakre.
Zdecydowanie za dużo takich wieści.Cześć dziewczyny. Podczytywałam Was już jakiś czas, jednak nie chciałam się udzielać póki nie zobaczę bijącego serduszka. I niestety nie będzie mi to dane. W sobotę zaczęło się krwawienie, dzisiaj lekarz potwierdził poronienie. Jestem w rozsypce... To była moja pierwsza ciąża.. Trzymam za Was kciuki.
Który masz tydzień? Ja w ostatniej ciąży zaczęłam plamić od 12 tygodnia. Przeszło w krwawienia i trwały do 20 tygodnia.Hej. Nie ma siły nie doczytam Was... Ja zaczęłam wczoraj plamić, dziś lekarz i nic konkretnego się nie dowiedziałam...
Któraś tu chyba też plamiła ale nie pamiętam nicka? Jak to się potoczyło i jaka była przyczyna?
A co Ci powiedział? Miałaś UHej. Nie ma siły nie doczytam Was... Ja zaczęłam wczoraj plamić, dziś lekarz i nic konkretnego się nie dowiedziałam...
Któraś tu chyba też plamiła ale nie pamiętam nicka? Jak to się potoczyło i jaka była przyczyna?
Ja przechodziłam, ale nie woedzialam ze jestem w ciąży. Testy miałam w poniedziałek na przeciwciała, dla pewności zrobiłam test ciazowy i wyszedł negatywny. Przeciwciał było więcej tych które świadczą o przebyciu choroby. A kilka dni później zobaczyłam blada kreskę na teście ciążowym.Witam wszystkich. Mam pytanie i ogromną prośbę. Czy jest na forum jakaś mamusia która przechodziła koronawirusa na początku ciąży. Jestem w 7tc i prawdopodobnie synus przyniósł wirusa z przedszkola....
Ja to samoCholera, ja co raz bardziej się stresuje jutrzejszą wizytą. Tyle przykrych wieści dzisiaj było. Oby więcej już się takie nie pojawiły...