Celia89
Fanka BB :)
Lepiej herbatą niż jakby wppadł do sedesuOplułam telefon herbatą [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lepiej herbatą niż jakby wppadł do sedesuOplułam telefon herbatą [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
No widzisz, ja też już ten cykl spisałam na straty a tu kuku[emoji85]A już myślałam że po owulacji i nici z tego cyklu [emoji41] a tu taki suprise [emoji28]
Drugi raz już się nie dam w to wrobic [emoji6]Lepiej herbatą niż jakby wppadł do sedesu![]()
Do dziełaA ja już chyba miałam.pik, bo z rana test najciemniejszy a później już druga kreska coraz bledsza. Poza tym brzuch boli jak na owulację więc to to![]()
Są takie specjalne, porodowe.. Mało tego do kompletu wysyłają sitko.. Był taki czas, że zastanawialam się po co ono.. Zaczęłam czytać forum i się dowiedziałam..To tak wracając do gównianych spraw
![]()
podpisuję się pod tym. Ja po pierwszym porodzie już 3 lata i dupa blada ;/. a wyniki mamy wzorowe .. i weź tu człowieku spokojnie śpij itd ..Ale ja nie napisałam, że po pierwszym dziecku nie ma problemów z zajściem w ciążę, tylko, że można być pewnym (skoro dziecko jest na świecie) że koleżanka może zajść w ciążę ogólnie