Martus122
Fanka BB :)
Zjadłabym taka kwaśną ogórkowaNie z ogórkową. Po ogórkowejnajpierw się zakwaszam żeby potem sobie osłodzić
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zjadłabym taka kwaśną ogórkowaNie z ogórkową. Po ogórkowejnajpierw się zakwaszam żeby potem sobie osłodzić
![]()
Ja biorę to tylko ze względu na ciśnienie krwi.Dziwne to, myślałam, że to z niedokrwistości bierze się wyższy puls (również szybsza męczliwość), bo serce musi więcej krwi przepompować, żeby lepiej dotlenić organizm, więc szybciej pompujewięc nie wiem co lekarz mógł mieć na myśli? Metocard obniża też ciśnienie krwi.
Mmm pierogi, właśnie skończyłam jeść@Patii_666 nam prawie wszystko doszło z aliexpres, a jak nie doszło to zwrócili kasęTylko zamawiamy zazwyczaj pierdoły np ja mam pełno kolczyków
Ja nie zamawiam ciuchów ani nic dla dziecka. Za to drewniany zegarek przyszedł super i mąż sobie buty zamówił i jest z nich super zadowolony. Nie doszedł tylko plecak taki do przypięcia do wózka, więc zamówiłam z allegro ale też sprowadzany z ali i strasznie śmierdział, więc oddałam i kupiłam polskiej firmy.
@MamoveKate matko nie wymawiaj nazwy pierogów ruskich!! Od miesiąca za mną chodzą![]()
Czasem takPierogi ❤ ❤ Mniam!! Ale bym zjadła... ja mam jeszcze ochote na McDonaldadzisiaj dałam radę bez ale jutro chyba już nie wytrzymam
jecie czasem tam ?