Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
My tak samo jak na szpilkachHahaha dziewczyny! Nie ma jeszcze tych wyników, czekam już jak na szpilkach. Będziecie pierwsze znały wynik![]()
Powiedz najpierw mężowiHahaha dziewczyny! Nie ma jeszcze tych wyników, czekam już jak na szpilkach. Będziecie pierwsze znały wynik![]()
To nasikasz na pastę i beta nie będzie potrzebna[emoji28]Nie dacie mi wyboru [emoji23] albo wejdę do laba i sama sobie zrobię [emoji28]
Ale rano przed wstaniem z łóżka czy już po jakiś czynnościach?Zmierzyłam wczoraj i dzisiaj bo gorzej się czuje, jakby lekkie przeziębienie (zimno mi, lekko boli głowa itp), mierzyłam rano
Jak mówiłam dopiero Zaczęliśmy starania, więc nie znam się jeszcze na tym dobrze.
Pierwsze dziecko było nieplanowane.
@HeraUnique może Ci udzielić korepetycji w temacie mierzenia temperatury. Jest naszą skarbnicą wiedzy w tej dziedzinie [emoji6]Zmierzyłam wczoraj i dzisiaj bo gorzej się czuje, jakby lekkie przeziębienie (zimno mi, lekko boli głowa itp), mierzyłam rano
Jak mówiłam dopiero Zaczęliśmy starania, więc nie znam się jeszcze na tym dobrze.
Pierwsze dziecko było nieplanowane.
Żebyś się nie zdziwiłaTo nasikasz na pastę i beta nie będzie potrzebna[emoji28]