Nie będę wcześniej testować bo wolę poczekać na pewny wynikczekasz do 11 dpt czy będziesz wcześniej testowac? Ja 9 dpt mam zrobić bete ale wysłałam dziś męża po sikacze bo nie wytrzymam chyba
Ja dziś miałam akurat teleporade żeby przedłużyć l4 i kazał mi jeść magnez 3x1.
reklama
Kolendra29
Fanka BB :)
podziwiam, za cierpliwość! I trzymam kciuki!Nie będę wcześniej testować bo wolę poczekać na pewny wynikJak zrobię wcześniej to wiem, że jak wyjdzie negatywny to wpadnę w płacz i niepotrzebnie wcześniej będę się stresować. Przed transferem zrobiłam zapas testów
Czytałam też że magnez należy pt przyjmować ale jak na razie nie chce więcej tabletek brać bo w ciągu całego dnia mam ich 14

Oj uwierz że przy każdym wyczuwalnym bólu mam już setki pytań czy wszystko jest dobrze, czy tak ma być, czy nie krwawię, czy oby w dobrym miejscu boli, czy nie za blisko jajników itp. Uwierz, że chociaż przy testach udaje mi się jakoś powstrzymaćpodziwiam, za cierpliwość! I trzymam kciuki!![]()
Dziękuję i też trzymam kciuki!podziwiam, za cierpliwość! I trzymam kciuki!![]()
bazylia128
Wiesz ile razy ja ubieralam choinke i plakalamŚwięta to bd grube bez dwóch zdańjak zjem wszystko na co mam ochotę to będzie +5
(o ile granic nie zamkną, booo jak tak to będzie słabo
). W tym roku będą magiczne (w zeszłym roku byłam już w ciąży, więc też było cudownie). W końcu nie bd tych „cudownych” życzeń .. „byście w końcu zmajstrowali jakieś dziecko..” itp
A co do snu to nie powiem Ci nic ambitnego - śpij ile wlezie
U Was też będą cudowne świętaMalutka w brzuchu, nie zdążysz się obejrzeć a na porodówkę będziecie jechać
A Ty już kobiiito nie panikuj. Córcia zdrowa, więc ciesz się ciążą. Mija bardzo szybko![]()
Jeden jedyny. Ostatnia szansa. Bardzo chciałabym, żeby ten ostatni był tym szczęśliwym.Hejka a jak bogata w zarodki okazala sie u Ciebie punkcja?
Juz doczytalam ze masz jednego ale za to MERCEDESA!! Kciuki za udany TEN RAZ!

Ruda08
Ja też .. zawsze sobie mówiłam - ostatnie święta w 2Wiesz ile razy ja ubieralam choinke i plakalamniech tylko jakos te polwokowe pojde i mala bedzie zdrowa to beda najcudowniejsze swieta
Ty pewnie karmisz caly czas piersia
W twoim przypadku nawet 15 kg plus za duzo nie zmienia kruszynko
Zapomnialam juz jak mala ma na imie? Moze cos podpatrze
![]()

Na szczęście teraz mogę płakać ale ze szczęścia

Ja podziękuje za te 15 kg

A moja kruszynka to Rozalia

Kolendra29
hahahaDziękuję i też trzymam kciuki!Którego dnia będziesz robić test? Chodzi mi o konkretny termin. Może razem zrobimy?
![]()

reklama
To ladny wynika, 3 zarodeczkidwa zamrozili, trzy niestety nie przetrwały, ale myśle ze to i tak dobry wynikdziś cały dzień boli mnie brzuch jak na @, ale wydaje mi się ze mniej mnie bolą piersi i temperatura tez mi spadła, chociaż mierzylam tylko wczoraj i dzisiaj. Martwię się, czekanie mi nie sluzy. Chociaż wierze, pierwszy raz w życiu ze się udało
![]()
Niech sie uda! Tych objawow... cala masa niestety...
Podziel się: