Madzia04071990
Fanka BB :)
A ty w którym DC jesteś?Jezu.. wez mnie nie stresujno juz mam nerwa przed jutrzejsza krwia.. gorszego niz wczesniej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ty w którym DC jesteś?Jezu.. wez mnie nie stresujno juz mam nerwa przed jutrzejsza krwia.. gorszego niz wczesniej
W ten sam dzień będziesz miała wynik? Ja w ten sam dzień po ok. 4h mam gotowe wyniki zawsze.Jezu.. wez mnie nie stresujno juz mam nerwa przed jutrzejsza krwia.. gorszego niz wczesniej
Dzięki, widzę, że Ty też pisałaś, że jutro robisz betę. Daj znać jak u CiebieNie zamartwiaj sie na zapas,może owulacja się przesunęła? Nie ma co porównywać wyników bety z innymi. Ja zaczęłam od 50 i też się martwiłam, dziewczyny uspokoiły mnie,żeby nie porównywać
3mam kciuki,żeby jednak wszystko było dobrze❤daj znać po badaniu.
ja jestem w 28 dniu cyklu a tez wydawalo mi ze wysoka jest ladna.. ja mam wynik jutrro po 14 od razuW ten sam dzień będziesz miała wynik? Ja w ten sam dzień po ok. 4h mam gotowe wyniki zawsze.
Szczerze to nie sądziłam, że to takie skomplikowane na początku z tą betą i implantacją zarodkawspółczesna medycyna jest dla nas wybawieniem, bo zawsze więcej wiemy ale przez to jest też właśnie też dużo niepewności i stresu. U mnie to pierwszy cykl starań więc i tak jestem w szoku z obrotu sytuacji.
No ja zauważyłam u siebie różowy śluz i się zmartwiłam. Dziś odebrałam wynik po 5 dniach miałam 3200 i jutro chce sprawdzić czy rośnie, też się stresujeDzięki, widzę, że Ty też pisałaś, że jutro robisz betę. Daj znać jak u Ciebietrzymam za Ciebie też kciuki!
Super, daj koniecznie znaćJestem już po pobraniu, teraz najgorsze czekanie. Jestem na szczęście w pracy więc zajmę czymś myśli.
No duzo za mały, xhoc nie wiem.czy to biochemia ,poczekaj na wizytę bo i tak nic innego nie da się zrobićDziś mam wynik 149,43
w poniedziałek było 105,56
Przyrost jest ale bardzo mały, lekarz może mieć racę i chyba może być to ciąża biochemiczna
Robiłaś badanie w tym samym laboratorium? Kurcze,może powtórz jeszcze raz po 48 h.Dziś mam wynik 149,43
w poniedziałek było 105,56
Przyrost jest ale bardzo mały, lekarz może mieć racę i chyba może być to ciąża biochemiczna