reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Beta hcg

reklama
Jezu.. wez mnie nie stresuj😅 no juz mam nerwa przed jutrzejsza krwia.. gorszego niz wczesniej
W ten sam dzień będziesz miała wynik? Ja w ten sam dzień po ok. 4h mam gotowe wyniki zawsze.
Szczerze to nie sądziłam, że to takie skomplikowane na początku z tą betą i implantacją zarodka :) współczesna medycyna jest dla nas wybawieniem, bo zawsze więcej wiemy ale przez to jest też właśnie też dużo niepewności i stresu. U mnie to pierwszy cykl starań więc i tak jestem w szoku z obrotu sytuacji.

Nie zamartwiaj sie na zapas,może owulacja się przesunęła? Nie ma co porównywać wyników bety z innymi. Ja zaczęłam od 50 i też się martwiłam, dziewczyny uspokoiły mnie,żeby nie porównywać :)
3mam kciuki,żeby jednak wszystko było dobrze❤daj znać po badaniu.
Dzięki, widzę, że Ty też pisałaś, że jutro robisz betę. Daj znać jak u Ciebie :) trzymam za Ciebie też kciuki!

W ten sam dzień będziesz miała wynik? Ja w ten sam dzień po ok. 4h mam gotowe wyniki zawsze.
Szczerze to nie sądziłam, że to takie skomplikowane na początku z tą betą i implantacją zarodka :) współczesna medycyna jest dla nas wybawieniem, bo zawsze więcej wiemy ale przez to jest też właśnie też dużo niepewności i stresu. U mnie to pierwszy cykl starań więc i tak jestem w szoku z obrotu sytuacji.
ja jestem w 28 dniu cyklu a tez wydawalo mi ze wysoka jest ladna.. ja mam wynik jutrro po 14 od razu

Dzięki, widzę, że Ty też pisałaś, że jutro robisz betę. Daj znać jak u Ciebie :) trzymam za Ciebie też kciuki!
No ja zauważyłam u siebie różowy śluz i się zmartwiłam. Dziś odebrałam wynik po 5 dniach miałam 3200 i jutro chce sprawdzić czy rośnie, też się stresuje 🙈
Dam znać w piątek jak odbiorę wynik :)

Dziś mam wynik 149,43
w poniedziałek było 105,56
Przyrost jest ale bardzo mały, lekarz może mieć racę i chyba może być to ciąża biochemiczna

reklama
Do góry