reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

Witajcie raniutko !!
Maggie2412 wypatruj wypatruj bocianków, mozesz nawet jednego wysłac na Śląsk niedaleko lotniska:tak::tak:do nie oczywiscie:-):-) Spokojnego lotu i milego czasu spedzonego w Polsce!!
Dorotko pewnie poodpoczywaj poczytaj azetki i faktycznienie sidz dlugo przed komputerkiem!! 3 tygodnie szybko zleca i zobazysz swoja fasoleczke na usg:tak:ŁAPIE FLUIDKI
Loretko zobaczysz do Ciebie bocianek tez przyleci ..

To pozdrawiam was kochane, pewniejak wroce po pracy do donku to bede miala z 5 stronek do czytania;-) jeszcze dzisiaj po pracy jade na zakupy z mezem po prezencik dla kuzynki na urodziny! To 3majcie sie!!

Ahaaa Która następna po Dorotce??:-)

reklama
Witajcie Drogie Panie!
Dorotko, gratulacje!!!:tak: Nawet nie wiesz jak sie cieszę:-)Teraz kochana pozostaje Ci tylko odpoczywać i dbać o siebie i fasolkę. Zero stresu, same przyjemne rzeczy:tak: Super, że ten lekarz tak miło Cie potraktował.
A ja w pracy konam:sad: Troche żle się czuję, szefa nie ma a tyle roboty i wszystko na mojej głowie... Nie wiem za co sie najpierw zabrać:confused::baffled: . Wczoraj byłam tak zmęczona, że odpadłam o 21:zawstydzona/y::-p A i tak się nie wyspałam:no:
Byle do 17.
Tym czasem życzę wszystkim miłego dnia:tak:

Dorotko, ogromne gratulacje, bardzo się cieszę.
Wypoczywaj teraz i nic się nie przejmuj, będzie dobrze. Pozdrawiam.

Dzieki dziewczynki weszlam do was na chwile sie przywitac :-) i powiedziec
ze u mnie ok :-D nic mnie nie boli i oby tak dalej :tak: .
Czasem mnie tylko troszke brzuch zaboli ale lekko i na chwile ;-).
Zauwazylam ze brzuch mnie boli jak jestem glodna .
Ja uciekam napisze do was pozniej 3 majcie sie dziewczynki
Aha czy ktos wie co sie dzieje z ANETS juz dawno nie pisala :-(

Ja dostałam dziś @ i niby powiedziałam sobie, że w ogóle nie przejmuje się tym, kiedy teraz zajdę w ciążę, ale jakoś smutno mi się zrobiło, jak zobaczyłam ten dzisiejszy @! Także za mną już dwie nieudane próby, czekamy na trzecią!

następnym razem na pewno sie uda!!! Trzymaj się, pozdrawiam :-)

Czesc dziewczynki wrocilam od gin. i jestem zadowolona :tak: przynajmniej zostala fajnie potraktowana :-) .
Najpierw przeprowadzil ze mna wywiad co i jak pozniej pytak sie jakie mam dolegliwosci :-) a pozniej na kozle mnie zbadal.
Pytal sie jak to bylo z tamtym poronieniem :-( .
Po badaniu na kozle powiedzial ze macica jest jakas spuchnieta czy cos takiego :-)

a to dobrze :-) .
Pozniej zrobil mi usg dopochwowe i fasola pecherzyk ma 2,65 mm :-).
Mowil ze tak na poczatku to on musi okreslicz czy ciaza jest maciczan czy poza
maciczna i mi powiedzial ze jakby u mnie byla pozamaciczna to on by takiego
malego pecherzyka nie znalazl a znalazl go na usg bardzo szybo :tak::-) .
Zapisal mi kwas foliowy jakies witaminy i tabletki na podtrzymanie LUTEINA
znacie te tabletki podobno bierze sie je po poronieniu przy nastepnej ciazy
ale kobiety ktore juz poronily :-(.
Aha i mam chorobowe narazie do 10 marca i 10 marca kolejna wizyta :-) i jeszcze
nospe mi przepisal w razie czego ale mam nadzieje ze czesto jej nie bede musiala
brac najlepiej wcale :-)

super, wreszcie dobre wieści :-) Oficjalnie gratuluję :tak:. Teraz sobie odpoczywaj, relaksuj się ile się da a wszystko będzie dobrze. I żadnych smuteczków proszę.

Co do luteiny to ja brałam w ciąży z Darią mimo że poronienia nie mam za sobą.

Dziewczynki, ja tylko na chwileczke, bo ciekawa bylam co slychac, a jutro lece do POLSKI!!!!! Bede Wam z gory machac i wypatrywac juz bocianow czy do nas calym stadem nie leca.

udanej wyprawy! Witamy w Polsce :-)

Mogę być ja?????? :-);-)
Ale to dopiero za miesiąc, bo właśnie dostałam @ :baffled:

Klaudia :elvis::elvis::elvis::elvis::elvis:

Nenius ja sie czue jakos tak lepiej z ta Luteina tak pewniej ale i tak strasznie sie boje
ale musze myslec pozytywnie i staram sie :-).
Dobra ide jesc zajze do was pozniej , nie gniewajcie sie ale musze do was zadziej
zagladac bo wiem ze takie przesiadywanie przed komputerem nic dobrego mi nie
przyniesie :-( ale ja tak strasznie lubie do was zagladac :-) kupie sobie dzis gazete
i bede czytac :-)
Aha i 3 majcie kciuki i modlcie sie caly czas za mnie a ja za was juz sie modle
i Was prosze o modlitwe :-)
Ja sie ostatnio pol nocy modle :-)

reklama
Nenius ja sie czue jakos tak lepiej z ta Luteina tak pewniej ale i tak strasznie sie boje
ale musze myslec pozytywnie i staram sie :-).
Dobra ide jesc zajze do was pozniej , nie gniewajcie sie ale musze do was zadziej
zagladac bo wiem ze takie przesiadywanie przed komputerem nic dobrego mi nie
przyniesie :-( ale ja tak strasznie lubie do was zagladac :-) kupie sobie dzis gazete
i bede czytac :-)
Aha i 3 majcie kciuki i modlcie sie caly czas za mnie a ja za was juz sie modle
i Was prosze o modlitwe :-)
Ja sie ostatnio pol nocy modle :-)

Dorotko ważne, żebyś nie przesiadywała godzinami przed kompem, ale jak raz na jakis czas zajrzysz i przeczytasz nowe posty to nic sie fasolce przez to nie stanie. Komputer jest o wiele bardziej szkodliwy "od tyłu" niż jak siedzisz przed monitorem.
Generalnie treba stosować zasadę wszystko z umiarem, nie można się wszystkim zadręczać aż do paranoi bo to tylko szkodzi dziecku. Tak więc luz, luz. luz.
A z czytaniem też lepiej nie przesadzaj - bo w gazetach, książkach o ciąży jest mowa o różnych możliwych powikłaniach i jak sie to czyta to zaraz wszystkie objawy widzi sie u siebie. A Tobie tego nie potrzeba.
Więc najlepiej po prostu sie zrelaksuj, porób to co lubisz, co Ci sprawia przyjemność i ciesz się szczęściem, które Cię spotkało :-):-):-)

Do góry