reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

dzien dobry:-)
Dorotko gratuluje:-)
Moj M widzial wczoraj bociana:tak::tak::-)mam nadzieje ze to jakas dobra wrozba...jesli nie dla mnie to dla ktorejs z Was:-)

reklama
Czy ktoś mógłby mi polecić jakiś dobry test sprawdzający? Bo podejrzewam że jak pójdę do apteki to rodzajów będzie mnóstwo. Proszę o podanie tych rodzajów które pokazują 2 kreseczki ;-):-).

Szczęśliwym Przyszłym Mamom serdecznie gratuluję!!!

Czy ktoś mógłby mi polecić jakiś dobry test sprawdzający? Bo podejrzewam że jak pójdę do apteki to rodzajów będzie mnóstwo. Proszę o podanie tych rodzajów które pokazują 2 kreseczki ;-):-).

Szczęśliwym Przyszłym Mamom serdecznie gratuluję!!!

QUICK VUE (taki z dzidziusiem) - co do II to mi pokazał i to jeszcze przed terminem @

Witajcie dzisiaj :-)

smug, milo Cie przyjac do naszego grona :-)

adiva Ty to jestes cool'owa kobieta ;-)

Kaka,wytrzymaj...na pewno warto :-) a my Ci w tym wytrzymaywaniu chetnie pomozemy :-D

justyna, czekamy wiec na nastepna owulacje :tak: nowy cykl-nowa nadzieja:-D

Maggie, ja tez poprosze bocka....

dorotka, GRATULACJE!!!!! wreszcie sie udalo! i z ginkiem wszystko ok, dobrze ,ze poszlas prywatnie...teraz najwazniejsze Wasze zdrowie :-):-)

Dzieki za fluidki, lapie troszke :tak::-D

nenius, co u Ciebie?

Witajcie Niunie...

Ale dzis u nas pogoda:baffled: pada deszcz,szaro, ponuro i ja sie dziwie czemu ja non stop bym spała...Ja jestem lepsza od pogodynki ;-) Obiecali że nas zasypie, że ostatnie tchnienia zimy beda itd...i dupka blada...

Własnie wstałam wiec najpierw obowiazkowo kawusia :-) Moje L poleciało mi rano do sklepu wiec świeże bułeczki mam :-)

A w ogole nie wiem co mam pisać bo jeszcze dobrze na oczy nie widze :-D :-D:-D

nenius, co u Ciebie?

hmm, po staremu ;-)

miałam fajny weekend - w sobotę byliśmy na zakupach (mam nową spódnicę, 4 szt korali, jedne kolczyki), potem na obiadku w pizzerii (hihihi musieliśmy reklamować bo 1 potwornie nam spalili - cóż, za gapowe sie płaci, musieli zrobić drugą :sorry2:), potem u teściow.

W niedzielę pojechalismy na 3 urodzinki synka brata ciotecznego S. Było bardzo przyjemnie, objadłam się porządnie, Daria się wybawiła :tak: Wyszliśmy ok. 21:45 mimo ze Daria spała w dzień jedynie ok. pół godzinki w samochodzie.

A na jutro mam zaplanowany urlop - jadę rano do Warszawy spotkać się z siostrą i pobuszować po sklepach. A na 16:40 do hematologa.

Witam:-) wszystkie staraczki:-) u mnie pogoda nadal brzydka i nic się nie chce człowiekowi, no oprócz spania;-)

reklama
wanilia_sky, adiva, majeczka sle Wam sloneczko :-):tak:

nenius... milo spedzilas weeekend :-) nowa spodnica...korale....kolczyki.... i kobieta jest happy :tak::-)

Do góry