HeraUnique
Fanka BB :)
31mi mówiła ze femibion wystarczy. A od 3 do 7 dc tez biorę ale 2x aromekwiec witam w klubie. A ile masz lat jeśli mogę wiedzieć?
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
31mi mówiła ze femibion wystarczy. A od 3 do 7 dc tez biorę ale 2x aromekwiec witam w klubie. A ile masz lat jeśli mogę wiedzieć?
![]()
Moja najpierw wszystkie możliwe hormony i mojego partnera na badania wysłała. Później monitoringi i decyzja o stymulacji owulacji. Dała mi czas do kwietnia i jak do tego czasu nie zajdę to kładzie mnie u siebie na oddziale w szpitalu i będzie robić pełną diagnostykęWidzisz mnie moja pierwsze co wysłał na drożność ( jestem po cc) i chłopa na badania inaczej pwiedziala ze nie dostanę żadnej stymulacji![]()
A jakie badania robiłaś do HSG?No wlasnie tak to sie czasowo trochę rozkłada niestety. Ja badania robiłam w czerwcu a drożność w sierpniu..
Na tym drugim zdjęciu widzę druga delikatna kreskę! Który to dzień cyklu? Robiłaś z porannego moczu test? Wygląda obiecująco :-)Hej czy te testy PINK zostawiają normalnie takie cienie czy to może być pozytywny?![]()
Na tym drugim zdjęciu widzę druga delikatna kreskę! Który to dzień cyklu? Robiłaś z porannego moczu test? Wygląda obiecująco :-)
To odpowiedzialne jest za rezerwę jajnikowa, tylko się zastanawiam czy jest sens (raczej potrzeba) robić jak według wartości bety zachodzę w ciąże tylko jakiś tydzień po dniu spodziewanej @ już w niej nie jestem...Zrob sobie AMH. Ten stosunek lh do fsh mnie sie nie podobalby.![]()
Pink często zostawia cienie.Hej czy te testy PINK zostawiają normalnie takie cienie czy to może być pozytywny?![]()
I ja nic nie widzę, prócz małego cienia. Ale to pink więc nic nowegoHej czy te testy PINK zostawiają normalnie takie cienie czy to może być pozytywny?![]()
A ile po owu? Dzień cyklu mało mówiTak z porannego moczu, 26 dzień [emoji848]