reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Ciekawe czy już po czy przed, bo widzę ze tam 15dc Ci umknął [emoji16]
Tak, bo byliśmy w gościach na noc, mieszkaja w bloku w małe mieszkanko, jakoś nie miałam okazji zrobić testu i się z nim rozsiąść i go obejrzeć na spokojnie, cały czas ktoś się kręcił... Takie tam zamieszanie... Uhh... Mam nadzieję że jestem przed. Ale i tak działamy 😊

reklama
Tak, bo byliśmy w gościach na noc, mieszkaja w bloku w małe mieszkanko, jakoś nie miałam okazji zrobić testu i się z nim rozsiąść i go obejrzeć na spokojnie, cały czas ktoś się kręcił... Takie tam zamieszanie... Uhh... Mam nadzieję że jestem przed. Ale i tak działamy [emoji4]

Pochwal się jutrzejszym testem! [emoji110]

Co to jest, jak to działa? Tylko przez neta można kupić?
w aptekach też. Berberyna to sumplement ziołowy na IO. Działanie takie samo jak metformina z tym że bez recepty i nie szkodzi na wątrobę i można ja brać max 1500mg na dobę tylko. Przeważnie biorą to kobiety z IO lub tak zwana cukrzyca typu II. Zażywa się je do posiłków z węglowodanami. Najlepiej kupić taka co ma 98% czystej berberyny. Np z allines lub taka czarno zielonkawa butelka. Można kupić też na necie. Poczytaj sobie.

Nie, z tego co pamiętam to w ciąży przynajmniej jak się robi krzywa cukrowa to po godzinie powinien być duży wyrzut nawet coś chyba koło 180 a później duży spadek do około 100, a u mnie wyrzut był niski i spadek niski
jak robiłaś krzywa to po obciążeniu indukina powinna być zbliżona to tej na czczo jak dobrze pamiętam. Jeżeli miałaś 3 cyfrowa po 2h to jest IO. Ja mam tak zwana cukrzycę typu 2. Mój wskaźnik homa IR z tamtego roku to 6.2 także sporo za duży.

reklama
Do góry