mia05
Fanka BB :)
Dobra... to teraz z innej beczki
Kazda z nas pisze co jutro na obiad
U mnie... krupnik i kopytka![]()
zupa paprykowa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj u nas
Musi być dobrze, ja zawsze powtarzam że człowiek dostaje tyle ile jest w stanie udźwignąć także na pewno wszystko będzie dobrze
Kazda z nas pisze co jutro na obiad![]()
zupa paprykowa))
Ja jestem ciekawa jak u Kamiśka wyszło amnio, mam nadzieję że jednak ok i wszystko dobrze...Wiesz to kwestia tego, że niektóre z dziewczyn poprostu nie mają czasu być i tu i tu, na pewno są ciekawe co tam u Was ale nie każda może tyle czasu poświęcić. Ja jestem i tu i tam, staram się udzielać na tyle ile mogę![]()
Nie chcę się za nią wypowiadać, może napisz do niej privJa jestem ciekawa jak u Kamiśka wyszło amnio, mam nadzieję że jednak ok i wszystko dobrze...
U mnie zupa pomidorowa i schab w sosie kurkowymDobra... to teraz z innej beczki
Krem z papryki czy w jakiejś innej postaci? A jesli krem to robisz z pieczonych wcześniej papryk? Lubię bardzo właśnie krem z papryki, ale to obieranie skórek w pieczonych paprykach to dla mnie koszmarzupa paprykowa))
Ja dzisiaj miałam pulpeciki w sosie pomidorowym i makaron, posypane mozzarella i pietruszka. Jutro zastanawiam się nad fasolką po bretońsku albo kwaśnym bigosem bo jakoś kwasnego mi się chceDobra... to teraz z innej beczki
Kazda z nas pisze co jutro na obiad![]()