młoda1994
Fanka BB :)
wydaje mi się ze po 4tyg tsh powinno spaść. Bierzesz na czczo i nie pijesz nie jesz minimum 30 minut po zażyciu leków?Biorę leki.. 25, 4 tygodnie..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wydaje mi się ze po 4tyg tsh powinno spaść. Bierzesz na czczo i nie pijesz nie jesz minimum 30 minut po zażyciu leków?Biorę leki.. 25, 4 tygodnie..
dziękuje za odpowiedz
to też zrobię betę w 10 dniu brania luteiny choć troch wie obawiam, że to może być za wcześnie nawet na betę...
mam OWU 11dc (po pregnylu, ale też wyliczone przez Flo)
mam krótkie cykle (26dni) i ta luteina ma być od 12dc do 21dc także wcześnie... mimo że to 10/11 dpo
plus boję się ze sam pregnyl może fałszywie podnieść betę, choć było by to już 12 dni po pregnylu...
i jak tu człowiek ma się nie stresować![]()
jak bralas pregnyl to nie rób ani testu ani bety bo wynik może wyjść zafałszowany bo pregnyl i ovitrelle się może utrzymać nawet 14 dni.
Ewentualnie możesz zrobić betę i nie zależnie jaki wynik będzie to po 48h powtórzyć dla pewności.
Popijam lykiem wody tabletkę, tak mi zaleciła endo, że zwykła woda mogę popijać dla ułatwienia połknięcia.. Nic nie jem nawet po 1 h czasem..wydaje mi się ze po 4tyg tsh powinno spaść. Bierzesz na czczo i nie pijesz nie jesz minimum 30 minut po zażyciu leków?
to bierzesz prawidłowo. Wydaje mi się ze dawka 25 jest za mała i na nią nie reagujesz.Popijam lykiem wody tabletkę, tak mi zaleciła endo, że zwykła woda mogę popijać dla ułatwienia połknięcia.. Nic nie jem nawet po 1 h czasem..
spokojnie nikt wszystkiego nie musi wiedzieć.O tym to nie wiedziałam, wiec mój poprzedni post proszę ominąć bo nie da się usunąć [emoji23]
Ft3 i ft4 miałam w normach, tsh mam 3,8 obecnie...
Ja mam tsh w normie i tak jak ty ft3 i ft4 ponad normę i mam niedoczynność hashimoto.Kurczę to u mnie widzisz odwrotnie. Tak 1,16 a ft3 i ft4 trochę ponad normę co by mogło wskazywać na nadczynność ale szczerze mówiąc jak czytałam o tym to nie mam żadnych objawów nadczynności więc nie wiem co o tym myśleć
Ft3 3, 08 normy 1, 71-3,71Ja mam tsh w normie i tak jak ty ft3 i ft4 ponad normę i mam niedoczynność hashimoto.
Jak ponad normę masz ft3 i ft4 to chyba jest nadczynnosc a nie niedoczynność? Dużo masz ponad normę?Ja mam tsh w normie i tak jak ty ft3 i ft4 ponad normę i mam niedoczynność hashimoto.