Kluliczek
Babka z laską
MAsz je, tylko ich nie widzisz u siebie. To jakieś raporty chyba, sama nie wiem... Oj, całą tę ciążę z nią przechodziłam, tatuś dzidzi pracował na 2 etety wtedy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja tam ja widze ,a jak na zdjeciu ja widac to znaczy ze jest dobrze poczekaj jeszcze 2 dni i zrob Quick test (taki z bobaskiem) jest b.dobry ponoc z tego co slyszalam bo ja niestety do tej pory nie mialam nawet takiej bladej kreseczki,a robilam juz ich dziesiatkiPoniżej wstawiam kiepskie, bo kiepskie zdjęcie tego testu. Widzicie coś? Bo ja widzę... Objawy ciąży oczywiście mam, ale to jak zwykle urojenia pewnie moje, chociaż biust mi sie powiększył na pewno, jest tak jakby opuchnięty. Ale nie wymyślam sobie już, bo większość to pewnie moja autosugestia.
Dajcie znać co myślicie o tej kresce - nigdy się tak nie pojawiało ;/
Pozdrawiam