Gigi Tg
Fanka BB :)
Niby fajnie ale w sumie mam męża to w nocy wolę się wyspać![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niby fajnie ale w sumie mam męża to w nocy wolę się wyspać![]()
Też miałam taki sen, był okropnyJa miałam dzisiaj sen, że zaczęłam krwawici to tak realistyczny, że jak się obudziłam to bałam się pójść do toalety
Dzisiaj wizyta o 13tej, mam nadzieję, że zobaczę wreszcie swoją fasolkę i wszystko będzie dobrze
Trzymamza Wasze wszystkie wizyty dzisiaj
Trzymam kciukiJa miałam dzisiaj sen, że zaczęłam krwawici to tak realistyczny, że jak się obudziłam to bałam się pójść do toalety
Dzisiaj wizyta o 13tej, mam nadzieję, że zobaczę wreszcie swoją fasolkę i wszystko będzie dobrze
Trzymamza Wasze wszystkie wizyty dzisiaj
SuperJestem po wczorajszej wizyciebije serduszko
termin z usg zgadza się z om
3 lipca
![]()
co jednego się zgadzam, stres jest zawsze, nawet jak się ma mniej lat.Bo szczerze nie znam osoby, którym powyżej 38 r wyszły dobrze. Zawsze były stresy i dopiero usg uspokoiło![]()
Dziewczyny, macie jakieś cudowne sposoby na mdłości?
Mdli mnie od momentu jak otworzę oczy aż do zaśnięcia ( o ile zasnę bo przez mdłości nie mogę).
Trwa to od niedzieli i jestem tym juz zmęczona![]()
mi pomagał napar z imbiru i pomarańcza (trzeba pamiętać żeby wystosować i wyparzyc pomarańcze). można też poprosić lekarza o jakieś środki na to. Mnie osobiście one nie pomagały, ale.moze.na Ciebie zadziałałaDziewczyny, macie jakieś cudowne sposoby na mdłości?
Mdli mnie od momentu jak otworzę oczy aż do zaśnięcia ( o ile zasnę bo przez mdłości nie mogę).
Gin wczoraj mi mówiła, że jakby mnie dopadły wymioty i mdłości to mam sobie pić herbatkę imbirowa.Dziewczyny, macie jakieś cudowne sposoby na mdłości?