Wercix
Zaciekawiona BB
Ja mam przygotowane wszystkoJa mam ambitny plan sprzątania w szafkach w tym tygodniu ale nie wiem czy mi się uda... Muszę trochę wygospodarować miejsca na rzeczy małej bo nie dokupie żadnego mebla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja mam przygotowane wszystkoJa mam ambitny plan sprzątania w szafkach w tym tygodniu ale nie wiem czy mi się uda... Muszę trochę wygospodarować miejsca na rzeczy małej bo nie dokupie żadnego mebla
No u nas juz 18+2, więc moze cos sie zmieni, albo sie nie zmieni.Mi wrócił ok 18 tygodnia, wcześniej jakbym mogła to bym nic nie jadła. Teraz też nie jem wszystkiego bo mam wstręt ale jem sporo
Jeszcze pogoda i ogólna sytuacja nie pomagają. Zawsze przed świętami wszyscy tracą humory, chyba przez tą pogodę i szybsze zachody słońca. Kiedy masz mieć te wyniki?Ja znowu mam kiepskie dni. Mam nadzieję że już za niedługo będę miała wyniki i razem z Wami, w pełni, będę mogła cieszyć się ciążą.
Jest mi ciężko, a hormony pewnie jeszcze bardziej to pogłębiają![]()
Jeszcze pogoda i ogólna sytuacja nie pomagają. Zawsze przed świętami wszyscy tracą humory, chyba przez tą pogodę i szybsze zachody słońca. Kiedy masz mieć te wyniki?
Kochana te kiepskie dni u nas to standard. :Ja znowu mam kiepskie dni. Mam nadzieję że już za niedługo będę miała wyniki i razem z Wami, w pełni, będę mogła cieszyć się ciążą.
Jest mi ciężko, a hormony pewnie jeszcze bardziej to pogłębiają![]()
Jak zrobią zakaz przemieszczania, tak, jak planują, to ja nie wiem, co z tych świąt będzie za radość... Przynajmniej w tym roku choinkę postawie, bo w tamtym się nie udało.Mówili że dwa tygodnie. Czyli wypadałoby w czwartek. Ale jakoś wątpię że przed weekendem je dostanę.
W sumie chciałabym już święta. Może one jakoś postawiłby mnie na nogi.