reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

Witam Kochane w ten mrozny dzionek brrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!
przepraszam Electra myslalam ze to Ty sie wybierasz do Polski,ale nie zmienia faktu ,ze predzej czy pozniej pewnie i Ty zawitasz w kraju;-)prawda?
Maggie no to szczesliwej podrozy i milego pobytu w naszym pieknym kraju:-)
Fiducza wierzyc czy ufac to sa chyba bliskie sobie slowa,(tak mi sie wydaje) wiec nazwe Twojego nicka masz super,znaczy ,ze nie tracisz wiary w fasoleczke:tak: i dobrze robisz tak trzymaj.
No i kazda z Nas musi w to wierzyc ,bo jak stracimy nadzieje i wiare,to nasze fasolki co z gory na nas patrza nie beda chcialy przyjsc do takich mam ktore stracily wiare,w Sile Boga i wybiora sobie innych rodzicow:blink:a My przeciez tego nie chcemy,My pragniemy z calego serca i WIERZYMY w to ze fasolka do nas zawita prawda Dziewczyny:-):tak::-D

reklama
lunia83 no to w przyszlym tygodniu obie bedziemy sie obiadac :-) Ja tortem a Ty czekolada:-D milego szkolenia

edzka-it jasne,ze sie wybiore:-) ostatnio bylismy 10 dni na swieta i sylwestra - z A. i tesciami :-D

Wiajcie kochane :-)

Parę dni mnie tu nie było. Może opowiedzcie mi co się działo bo nie dam rady tego nadrobić:zawstydzona/y::happy2:
U mnie czas oczekiwań i pozostało jeszcze cztery dni do nadejścia, lub nie, @.
Tak bym chciała żeby się udało.
Która będzie teraz testować?

lunia83 no to w przyszlym tygodniu obie bedziemy sie obiadac :-) Ja tortem a Ty czekolada:-D milego szkolenia

No tak :-DZ jednej strony się cieszę na wyjazd ale z drugiej nie bardzo... Taki mały niby urlop, coś jak wczasy ( firma za wszystko płaci). Ale wolałabym jechać tam z mężem, a tak się nie da:-(I będę przez ten tydzień strasznie tęsknić i myśleć, czy w domu wszystko ok, czy mi z głodu nie poumierali ( mąż i piesek), czy jeszcze mam do czego wracać, czy może już nie mam maieszkania;-)Ale ja panikuję, jak stara baba. Dadzą sobie radę, będzie dobrze, a ja sobie troszkę odpocznę ( muszę zacząć w to wierzyć;-))

Lunia83 jeszcze nie miałam okazji się z Tobą przywitać więc czynię to teraz :-)
Widzę że jakiś wyjazd Ci się szykuje. Spokojnie, nie martw się mąż zaopiekuje się pieskiem i na odwrót ;-):-D Ale znam ten niepokój. Czas szybko minie, zobaczysz :-)

reklama
No tak :-DZ jednej strony się cieszę na wyjazd ale z drugiej nie bardzo... Taki mały niby urlop, coś jak wczasy ( firma za wszystko płaci). Ale wolałabym jechać tam z mężem, a tak się nie da:-(I będę przez ten tydzień strasznie tęsknić i myśleć, czy w domu wszystko ok, czy mi z głodu nie poumierali ( mąż i piesek), czy jeszcze mam do czego wracać, czy może już nie mam maieszkania;-)Ale ja panikuję, jak stara baba. Dadzą sobie radę, będzie dobrze, a ja sobie troszkę odpocznę ( muszę zacząć w to wierzyć;-))
jasne ze dadza sobie rade ja tez tak panikowałam jak jechałam zajac sie babcia bo była po szpitalu wiec miesiac miałam wyciety z zyciorysu ale jak wróciłam to mieszkanie stało porzadek był i nie miałam strty prania wszystko było tak jak bym ja sam to zrobiła od tej poty juz nie boje sie zostawiac meza samego w domu :-D

Do góry