K
Katijah
Gość
Zwykla oliwka. Ja wam powiem, że mi najwięcej rozstępów po porodzie wyszłoA macie jakieś sprawdzone kremy na rozstępy? Żeby brzuszek smarować?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Zwykla oliwka. Ja wam powiem, że mi najwięcej rozstępów po porodzie wyszłoA macie jakieś sprawdzone kremy na rozstępy? Żeby brzuszek smarować?
No za wysoki a bierzesz leki?Mam wyniki badań, trochę mnie martwi tsh 3.2
Nie. Nigdy nie miałam. Problemów z tarczycaNo za wysoki a bierzesz leki?
Można spokojnie w 12 tygodniu, nie później niż do 14 bodajże. Musisz się zapisać bo może być ciężko z terminami pamietaj. Wszystko darmowe.Jeszcze nie rozmawiałam z nikim. Jutro idę powiedzieć im o ciąży. W Polsce co po niektóre badania robi się do 10 tyg. Myślałam ze tutaj jest tak samo
W pierwszej ciąży bardzo się smarowałam i tak się cieszyłam 0 rozstępów, śliczny brzuszek a 2 tygodnie przed porodem brzuch dosłownie mi pękałja smaruje zwyklym balsamem z avonu czymkolwiek co natlusci.. mama mi kazala juz teraz mowi smaruj bo bedziesz plakac ona nie smarowala ze mna i ma mega rozstepy .
to gnaj szybko do jakiegos endo.. ja tez nigdy nie mialam problemow w tym roku dopiero niedoczynnosc i hashimoto wyszlo. Najlepiej jakbys dla lekarza zrobila od razu ft3 , ft4, aTG , aTPO cos takiego.. bedzie wtedy mial wszystko jasne czarni na bialym chociaz z drugiej strony jak masz za to placic to sie wstrzymaj ja wiem ze swojego doswiadczenia z tym ze ja z krwi mam wszystko za darmo .Nie. Nigdy nie miałam. Problemów z tarczyca
no to chyba jak ma byc tak bedzie.. mam kolezanki co tak swietnie wygladaja ze lepiej niz przed porodami , ja sie czuje jak gowno teraz a co to bedzie pozniejW pierwszej ciąży bardzo się smarowałam i tak się cieszyłam 0 rozstępów, śliczny brzuszek a 2 tygodnie przed porodem brzuch dosłownie mi pękałI niestety mam rozstępy ale nie na całym brzuchu tylko w dole.
ja to samo.. mi spadlo na 0.310 w szoku bylamKurde mam wyniki tsh spadło do 0.37
A glukoza 100 czyli powtórka z rozrywki cukrzyca ciążowa się szykuje... Ech