jagoo2
Fanka BB :)
Nie slyszalamDziewczyny czy słyszałyście o tym, że jak owulacja była z prawego jajnika to na dziewczynkę a jak z lewego to chłopiec?![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie slyszalamDziewczyny czy słyszałyście o tym, że jak owulacja była z prawego jajnika to na dziewczynkę a jak z lewego to chłopiec?![]()
To słyszałam teżNie slyszalamale podobno z chlopcem trzeba trafic prosto w dzien owu
![]()
Zabobony. Czy z prawego, czy z lewego komórka jajowa zawsze ma X. To od plemnika zależy płeć, X czy Y. Tu nie działa, że panowie na lewo, panie na prawo;-)Dziewczyny czy słyszałyście o tym, że jak owulacja była z prawego jajnika to na dziewczynkę a jak z lewego to chłopiec?![]()
Zabobony. Czy z prawego, czy z lewego komórka jajowa zawsze ma X. To od plemnika zależy płeć, X czy Y. Tu nie działa, że panowie na lewo, panie na prawo;-)
Dziewczyny czy słyszałyście o tym, że jak owulacja była z prawego jajnika to na dziewczynkę a jak z lewego to chłopiec?![]()
Słyszałam o tym, ale nie wiem czy to na 100% prawda.
Chociaż uspokoilas sięJa to się dzisiaj tylko nerwów najadłam, pół dnia spędziłam na izbie położniczej. Pokłóciłam się z lekarką i tyle tylko z tego było. Z rana miałam jakieś plamienie jednorazowe a ona twierdzi że to nie z dróg rodnych i nie wie skąd. Porażka.
Z plusów to dzisiaj jestem 5+6 i widziałam przynajmniej zarodka który ma poki co tylko 2 mm ale bije mu już serducho. ❤
Ale co się nadenerwowałam to moje.![]()
W jakim sensie nie tak? Co masz na myśli?Wiesz co u mnie musiało być coś nie tak, bo 2500 i 46 cm. Zostawili mnie w 37+5 w szpitalu bo wysokie ciśnienie nagle, plus podejrzenia malowodzia i cukrzyca ciążowa. Rodziłam w Irlandii.