reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

reklama
Ja sobie trochę poleżałam i czułam się jeszcze gorzej, lepiej mi jak siedzę.
Normalnie mam niskie ciśnienie więc pewnie teraz mam góra 120/80 a to już dla mnie wysoko i dlatego źle się czuję.

Mąż przywiózł nowy wózeczek i fotelik.... i stoją sobie takie samotne w gaarażu 2 piętra niżej.... i chyba nie pójdę ich dziś pomacać bo mam wrażenie że wspinając się potem po stromych schodach dostanę wylewu :szok: A ten wózio taki smutny musi tam być, że nikt go nie pogłaszcze i w ogóle ;-)

Ja byłam dziś w sklepie i oglądałam, ale powiedzieli mi, że nie ma szans na ten kolor, który chcę, bo już będą mieli tylko nowe modele, a ja chcialam z zeszłej kolekcji, bo ponoć śiwetny

Więc chyba w marcu pojedziemy kupić :), ale jeszcze nie wiem gdzie, będę musiała podzwonić, bo kilka adresów z allegro wynalazłam

A na co sięzdecydowałaś, Dotkass? Na ten quinny buzz?

Oleńko

Właśnie nie na buzz, na quinny speddy SX, ponoć świetny, siostra cioteczna ma i zachwala, mówi, że napewno dla drugiego będzie inealny, opony nic się nie zniszczyły, materiał mozna prać, wygodny, lekki, idealnie się składa i wogóle same zalety :-)

No proszę wszystkie majóweczki coraz lepiej obkupione a ja zamierzam kupic limuzynke dopiero pod koniec kwietnia co by gwarancja była jak najdłużej :tak::tak:
Olu wcześniej pisałam o tym dawaniu sobie rady po porodzie dlatego tak że jakos głupio mi sie troszkę zrobiło że ja zamierzam rodzić bez męża tym bardziej że dla wszystkich Was to takie oczywiste a dla mnie jakoś nie no nie wiem nawet czy gdyby mój mąż chciał być ze mną to napewno bym tego chciała :sorry2::sorry2:

No proszę wszystkie majóweczki coraz lepiej obkupione a ja zamierzam kupic limuzynke dopiero pod koniec kwietnia co by gwarancja była jak najdłużej :tak::tak:
Olu wcześniej pisałam o tym dawaniu sobie rady po porodzie dlatego tak że jakos głupio mi sie troszkę zrobiło że ja zamierzam rodzić bez męża tym bardziej że dla wszystkich Was to takie oczywiste a dla mnie jakoś nie no nie wiem nawet czy gdyby mój mąż chciał być ze mną to napewno bym tego chciała :sorry2::sorry2:

Puchatka
, ja też chciałam kupić wózek pod koniec kwietnia, ale obawiam się, że ceny tych wózków w takim zestawie jak są teraz moga już niknąć,bo to zeszłoroczna kolekcja :-(, wolę nie ryzykować, ale nie wiem jak wyjdzie, może będziemy kupowali później

A co do porodu z mężem, nie jesteś sama, ja też się zastanawiam, jeszcze nie podjęliśmy decyzji :confused:

Puchatka, ale to naprawdę jest bardzo indywidualna sprawa, i nie ma się co czuć niezręcznie, że ma się inne odczucia niż większość. Ja zresztą też nie jestem do końca przekonana, chociaż to druga ciąża - poza tym jak już kiedyś pisałam, chociaż go kocham to jednak najbardziej uspokajające działanie w czasie porodu miała na mnie opłacona położna ;-)
Zobaczcie jak oboje czujecie się nastawieni do porodu w swoim towarzystwie, możecie przecież podjąć decyzję gdy już się akcja zacznie - tak było w naszym przypadku. Postanowiliśmy że mąż idzie ale jak będzie chciał to wyjdzie, i ja też powiedziałam że może go w trakcie wyproszę.

Dotkass, rozumiem że będziesz miała też gondolkę? A jak rozkłada się siedzisko? Podnóżek się też podnosi? siedzisko po rozłożeniu jest płaskie? (ups to nie ten wątek ;-))

Witam Wszystkie "stare" bywalczynie, które tak ciepło mnie przywitały :-)

Jestem tu pierwszy dzień, a czuję jakbym była od początku ciąży, tak fajnie i tak się "wkręciłam:, że ciężko mi się oderwać

Uważaj, bo to wciąga :-), a wrecz uzależnia. Odkąd "odkryłam" BB dzien zaczynam od przegladnięcia, coście Majóweczki naskrobały, kiedy mnie nie było i tak samo kończę dzionek :-), a o wielokrotnym zagladaniu w ciągu dnia już nie wspomnę :-D:-D:-D.
Fajnie że dołancza stale do nas ktos nowy

reklama
Do góry