Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Było miło, Kasiu, dziękuję. Tylko ten paskudny kaszel mnie jeszcze strasznie męczy i trochę mi to przeszkadzało w świętowaniu.Loreta jak tam swietowanie??:-)
Witaj Adiva, mam nadzieję, że przeżyłaś nalot Martynki,Moja bratowa postanowiła mi zrobić niespodzianke i przywieźć bratanice Martynke na kilka godzin do mnie...kiedy to ona bedzie w kinie ze starsza córka i jej kuzynka...Mowiac delikatnie to cała postrachana jestem...nigdy nie wiadomo co Martyna "zmajstruje" akurat dziśMały Diabełek
No ale myśle ze bedzie dobrze...
Wiec przy odrobinie szczescia i sił witalnych wpadne do was wieczorkiem...Do @ pozostały 3 dni....jak dobrze pojdzie to za tydzien juz bede mogła mojego skarba molestować znowu
No to tyle...życze Wam miłego dzionka....samych uśmiechów i duzo słońca...:-)
Lunia a u nas było dzisiaj piękne słoneczko.Witajcie Dziewczyny:-)
Serdecznie witam wszystkie nowe staraczki oraz wszystkie fasolki
U nas pogoda okropna, szaro, buro i ponuro. Nic się nie chce. Najchętniej zostałabym w łóżku, ale nie ma to tamto-pracować trzeba.
electra już Ci współczuję tego czytania. Zajmie Ci to dobre parę godzin, jak nie dłużej. Ale tego Wiednia to Ci strasznie zazdroszczę. Liczę na górę zdjęć.Juz odpowiedzialam na posty, a teraz sie z Wami ladnie przywitam :-) witajcie w piekny ,sloneczny dzionekJa za 3 godzinki jade na lotnisko i zmkam na kurs do Wednia. Niepiszcie za duzo!! hihihi...wiem,ze to niewykonalne....
wroce za tydzien i oslepne od czytania. Pozdrawiam Was moje kochane i czekam na dobre fasolkowe wiesci. ;-)
A ja Tobie miłego wieczoru.Milego dnia Wam zycze:-)
Monik, a może Ty opowiesz co sie z Tobą działo, że tu nie zaglądałaś?Wiajcie kochane :-)
Parę dni mnie tu nie było. Może opowiedzcie mi co się działo bo nie dam rady tego nadrobić
U mnie czas oczekiwań i pozostało jeszcze cztery dni do nadejścia, lub nie, @.
Tak bym chciała żeby się udało.
Która będzie teraz testować?
Jak chcesz słonka to przyjedz do Krakowa. Dzisiaj był piękny dzień.witajcie kochane:-) mnie dziś dopadł straszny leń, siedzę przed kompem i potrafię się zawiesić przed monitorem na kilkanascie minut. Ja chcę słonka![]()
Monik, pewnie że Ci pomożemy. Tylko zglądaj tu częściej.Ja problemu z wytrzymaniem do dnia robienia testu, nie mam. Tylko te pukające do mojej świadomości objawy robią nadzieję. Boję się że jednak @ nadejdzie.
Kochane, pomożecie mi wytrzymać te parę dni niepewności?![]()
To ja ogromnie gratuluję.dzisiaj rano testowałam i są 2 kreseczki, więc jednak ta bardzo słaba z soboty to było to, jutro ide do gina, mykam czytać, właśnie wrócilśmy z Czech z nart, oczywiście dzisiaj nawet nart nie załozyłam tylko podziwiałam jak M jeździ
To się ciesz, bo ja 16 cykl się staram i nic.Aha mnie sie udalo za drugim podejsciem hi hi :-)
jestem cała popisana...poszczypana na "cycuszkach"
Majatek uwielbia sie tulic do persi a że mam wieksze niż mamusia to mam małą zawsze przy serduchu :-) Kochana bestyjka...i nawet moja zupke zjadła
Ogolnie dzien pełen wrażen...rano bieganie po urzedach...potem moja kruszynka...potem wieczór filmowy z L...ciekawe kiedy ja spać pojde...
) ale bardziej bym sie skłaniała ku niedzieli....ale to nic...ja sie nawet nie nastawiałam na ten cykl...
Do poczytania rano..:-)