reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Nasza nocka tylko z jedną pobudką była:szok::szok::szok: Marzy mi się aby tak juz zostało. Zuzia do ukończenia pół roczku spała bardzo dobrze, tylko z jedną pobudką, a od trzech miesięcy tak nam daje w nocy popalić, że hej... Liczę że to taki kryzys był i od dziś wróci do dawnych zwyczajów.​

Trzymam kciuki żeby tak już wam zostało :))

U nas Kacperek budzi się góra dwa razy (póki co) ciekawe jak będzie jak skończy się cyckowanie a zacznie butelka...:blink:

reklama
Witam wieczorowo :))

Wróciliśmy z basenu było superrrr:). Kacperkowi bardzo się podobało uśmiechał się oglądał wszystko. Panie bardzo miłe naprawdę fajnie :)). Mam nadzieję że następnym razem też będzie się dobrze bawić :tak::-):-)

Witam wieczorowo :))

Wróciliśmy z basenu było superrrr:). Kacperkowi bardzo się podobało uśmiechał się oglądał wszystko. Panie bardzo miłe naprawdę fajnie :)). Mam nadzieję że następnym razem też będzie się dobrze bawić :tak::-):-)

No to super!!! to teraz już będziecie chodzić regularnie? A byłaś tylko z małym czy wszyscy troje? Bo samej to chyba tak cieżko się z tym wszystkim ogarnąć...​

No to super!!! to teraz już będziecie chodzić regularnie? A byłaś tylko z małym czy wszyscy troje? Bo samej to chyba tak cieżko się z tym wszystkim ogarnąć...​

Tak teraz będziemy chodzić regularnie. Byliśmy we troje :) ja robiłam zdjęcia (sa na naszej klasie) a Piotrek z Kacperkiem byli w basenie, pod koniec też weszłam do wody :))

Ale fajniutki filmik. Dzielny ten Twój chłopak. Minka zadowolona, pewnie zostanie super pływakiem.

Na dziś już uciekam. Pozdrawiam gorąco.​

Ale fajniutki filmik. Dzielny ten Twój chłopak. Minka zadowolona, pewnie zostanie super pływakiem.

Na dziś już uciekam. Pozdrawiam gorąco.​

hihih mam nadzieje, że będzie lepiej pływać niż jego rodzice :-D
Ja też zaraz wyłączam komputer i idziemy do wyrka
Pozdrawiam i życzę słodkich snów :tak:

Antonek u pediatry super sie zaprezentował :tak: uśmiany, zadowolony, uroczo podrywający wszystkie kobiety (małe i duże ;-)). Waga wzorowa :zawstydzona/y: blisko 9 i pół :zawstydzona/y: nie dziwne, że mnie kręgosłup czasem boli od dźwigania :-D następna wizyta za 2 miesiące :yes:

PUSIU widzę, że Kacperek superowo zadowolony :yes: super ;-)

reklama
Witajcie kobietki :-)
U nas ok......ja wczoraj bylam wieczorkiem u endokrynologa....na szczescie tabletek brac nie musze, tylko co pare miesiecy kontrola i badanie poziomu TSH - trzeba pilnowac zeby niedoczynnosc sie nie rozwinela. A jesli zajde w ciaze, to kontrola i badanie co miesiac - bo wtedy jak zacznie sie cos dziac to moze byc niebezpieczne dla plodu. Potem zakupki zaliczylismy.....malu łazi na calego.......nie chce trzymac mnie za reke tylko sie wyrywa i idzie w swoja strone....Teraz na szczescie wrocil na kolana :-D

Dziewczynki powiedzcie mi kochane, czy znacie moze kogos kto chcialby zajac sie maluszkiem dorywczo (odplatnie oczywiscie), na poczatek w srody 3 godzinki wieczorkiem wczesnym....i od czasu do czasu np w weekend.
Marzy nam sie z M zapisanie sie na kurs tanca.....i moze zaczac w przyszla srode :dry:

PUSIA - widze ze na basenie bylo fajniutko, maly prezentuje sie super - fajna sprawa prawda?
ANIELAP - i jaka dzis nocka, tez taka fajna jak ostatania?
GINGEROS - ciesze sie ze wsyztsku ok u pediatry.....Antonek duzy chlopak :tak:
Moj Kuba 10 m-cy na karku a pewnie nieduzo ponad 8 kg ma :-D
BARA - jak tam Zuzia?
KADIA - hop hop, gdzie sie podziewasz?

Do góry