reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy i zakupki :)

reklama
Lady, bardzo ładna pościel :tak:
Kasiu, a czy to jest już zdjęcie Maksiowego łóżeczka ?? Pościel piękna, prosta, dokładnie takie mi się podobają :-)

My mamy już łóżeczko skręcone, jutro wyprasuję pościel i ubiorę, to pstryknę i wstawię Wam zdjęcie Alanka łóżeczka :-D:-):happy2:

KASIA LADY pościel bardzo mi sie podoba...

SIla ja ani wyprane ani poskręcane i dla siebie nic nie mam ups muszę się wziąść za siebie chyba

Nie Sila ,Maksiowe lozeczko jest biale heheh .. jeszcze takiego nie mialam :-) .. kupilismy do lozeczka materac pianka kokos gryka...
Posciel o tyle fajna ze delikatna .. ja nie lubie dziwactw..ta mi sie wydaje taka bardzo subtelna.. kupilam dwa komplety hahah

ps.uparalam sie na ta posciel .. a moj malz sie smial ze posciel jak dla baby ...ale ja mam chyba jakies pozostalosci po dziewczynkach ...:confused: musze chyba zakupic jednak ze dwie kiecki dal Maksia:-D
Ja czekam az to przysla .. a pozniej stara mojego malza to kurierem do nas odesle ...
wiec najwczesniej w polowie marca bbede miec lozeczko ... ah jeszce moj tato wlasnorecznie robi kolyske........ to sie bedzie dzialo

KASIu właśnie powiedziałam mojemu że kupie naszemu synkowi jedną sukieneczkę popatrzył na mnie i poszedł nie skomentował....hahaha :-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Kasiu, My też mamy prawie białe łóżeczko :tak: Prawie, bo kolor dokładnie nazywa się Transparent ...Tak pięknie wygląda w sypialni to łóżeczko, że napatrzeć się na nie nie mogę :-D:-D:-D Piter już nawet baldachim zamontował :-D
Ja już myślałam, że to Maksia łóżeczko :-D A kołyskę też Wam przyślą kurierem, czy przywiozą ?? Bo pamiętam, że wspominałaś, że się do Was rodzinka w maju zjeżdża :-D Kołyska na pewno będzie śliczna... A czy Twój tata ma jakiś zakład stolarski, czy po prostu takie hobby ??

Ada, to do roboty leniuszku ;-);-);-):-D:-D:-D:-D

Dziołchy Wy tu nie żartujcie z tymi kieckami, bo Wam jeszcze psikusa te Wasze chłopaki zrobią i dziewczynkami się urodzą :-D;-);-):-D;-):-D;-):-D;-):-D;-)

Do góry