katarzyna86
Fanka BB :)
Jeżeli chodzi o wózek to wybieram między Inglesina aptica XT a peg perego seria book, tylko chcemy kupić cały zestaw łącznie z fotelikiem.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas wciąż walka z myślMai czy cybex balios s czy twist eezy 2+ ze względu na to, ze jest mały![]()
Ja się stresuję głównie przed badaniami (tydzień przed) ale pewnie tak jak większość mam świadomość, że badania to jedno a urodzenie zdrowego dziecka to drugie. Odetchnę dopiero po porodzie. Inna sprawa, że faceci nie rozumieją naszego stresuDziewczyny jakie jest wasze nastawienie do badań prenatalnych i USG? Mnie bardzo te badania stresują, mąż mówi, że przesadzam i coś wykracze. Czy wy macie takie przeświadczenie, że wszystko będzie ok i chodzicie na te badania bez stresu czy też się przejmujcie? Mam jeszcze 10 dni do połówkowych i myślałam, że będzie lepiej niż przed genetycznymi a tu znowu mnie zaczyna dogadać myślenieA i czy któraś brała globulki Macmiror w ciąży?
Jak szlam na prenatalne 1 trymestru to byłam zestresowana na maksa, uspokoiłam soe bardzo jak lekarz powiedział ze zdrowy chłopczyk. Jednak do tej pory czekam na wynik pappy i już mam czarne myśli... połówkowe mam dopiero 8 stycznia wiec nawet nie myśleDziewczyny jakie jest wasze nastawienie do badań prenatalnych i USG? Mnie bardzo te badania stresują, mąż mówi, że przesadzam i coś wykracze. Czy wy macie takie przeświadczenie, że wszystko będzie ok i chodzicie na te badania bez stresu czy też się przejmujcie? Mam jeszcze 10 dni do połówkowych i myślałam, że będzie lepiej niż przed genetycznymi a tu znowu mnie zaczyna dogadać myślenieA i czy któraś brała globulki Macmiror w ciąży?
Mnie też dosyć stresują, ale szczerze mówiąc idę trochę na żywioł i nie szukam informacji na necie, jak to ma wyglądać, jakie konkretnie badania robią, bo to by mnie stresowało, troche idę z podejściem: doktor powie, że jest ok, to będzie okDziewczyny jakie jest wasze nastawienie do badań prenatalnych i USG? Mnie bardzo te badania stresują, mąż mówi, że przesadzam i coś wykracze. Czy wy macie takie przeświadczenie, że wszystko będzie ok i chodzicie na te badania bez stresu czy też się przejmujcie? Mam jeszcze 10 dni do połówkowych i myślałam, że będzie lepiej niż przed genetycznymi a tu znowu mnie zaczyna dogadać myślenieA i czy któraś brała globulki Macmiror w ciąży?
Mi lekarka na ostatniej wizycie po wynikach cytologi przepisala macmiror 500 complex, zaczynam od jutra braćDziewczyny jakie jest wasze nastawienie do badań prenatalnych i USG? Mnie bardzo te badania stresują, mąż mówi, że przesadzam i coś wykracze. Czy wy macie takie przeświadczenie, że wszystko będzie ok i chodzicie na te badania bez stresu czy też się przejmujcie? Mam jeszcze 10 dni do połówkowych i myślałam, że będzie lepiej niż przed genetycznymi a tu znowu mnie zaczyna dogadać myślenieA i czy któraś brała globulki Macmiror w ciąży?
Ja zazwyczaj w dzień badań się stresuje trochę czy aby na pewno wszystko ok. Mój mąż akurat rozumie to że ja się stresuje, i wspiera zawsze mnieJa się stresuję głównie przed badaniami (tydzień przed) ale pewnie tak jak większość mam świadomość, że badania to jedno a urodzenie zdrowego dziecka to drugie. Odetchnę dopiero po porodzie. Inna sprawa, że faceci nie rozumieją naszego stresuteż słyszę przed badaniami, żebym o głupotach nie myślała. A weź i nie myśl
![]()
To moja jest trochę jak szarlatan tydzień temu nie widziała infekcji a teraz jak powiedziałam, że coś mi doskwiera to od razu bez badań cytologia czy posiew na przysłowiowe oko wypisała. Lekarz ze szpitalaMi lekarka na ostatniej wizycie po wynikach cytologi przepisala macmiror 500 complex, zaczynam od jutra brać