reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

Cześć dziewczyny [emoji6]
@izzy_j i @AngelOfHope gratulacje[emoji8]
@Lisa_ trzymaj się tam, wracaj do zdrowia szybko[emoji847]
Ja dziś jestem 8dpo. Wczoraj temp bardzo spadła w dół więc spisałam cykl na straty. Ale dziś temp znów zaczyna wracać na wyższe [emoji848][emoji2370] A objawy są typowo okresowe.

reklama
@ania_g21 jak tam sytuacja u Ciebie??
@krasulka5 jak tam u Ciebie??
Dziewczyny testujecie czy już coś pisałyście a ja ominęłam z tego wszystkiego.
U mnie 1 dzień po @@ test sikany negatywny ale nadal jej nie maa... A jest 32dc Objawów żadnych. Piersi ani nabrzmiałe ani nie bolące chyba sflaczale🤣🤣 tylko mnie ten śluz zastanawia ale myślę że się opóźni po tej gorączce itp

reklama
Do góry