nieagatka
Fanka BB :)
Hahaha smigaj na bete!Ja wczoraj sobie kupiłam taki za 6zl najtańszy i teraz się zastanawiam czy to nie pomyłka. Bo one ponoć wrażliwe na wszystko są. U mnie tez 2 kreski.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahaha smigaj na bete!Ja wczoraj sobie kupiłam taki za 6zl najtańszy i teraz się zastanawiam czy to nie pomyłka. Bo one ponoć wrażliwe na wszystko są. U mnie tez 2 kreski.
O kuzwa ale wynik [emoji79][emoji79]Beta hcg 6dpt= 85 prg 120
Dlatego testy mi wychodziły 4dpt bo już coś musiało być.już masz wyniki?! Super
![]()
Tez myśle, ze są oba:-)O kuzwa ale wynik [emoji79][emoji79]
Przewiduje tu blizniaki [emoji3059]
Gratulacje! Jedt dobrze!
A ja właśnie tego pinka chciałam zrobić, sprawdzę jutro i dam znaćDlatego testy mi wychodziły 4dpt bo już coś musiało być.
Edit: a ten co mi nie wyszedł to pink super czuły
Że już mleko ?serio?W którym tygodniu jesteś? Mi się szybko rozbujała laktacja jeszcze przed porodem. To może być mleko:-) no ale każdy jest inny :-)
Mi zaczelo jakoś na początku 3 trymestru tak troszeczkęŻe już mleko ?serio?Zaraz wchodzę w 24tydz
Kumulacja szczęścia.Tez myśle, ze są oba:-)
Pod wpływem progesteronu wydzielanego przez łożysko rozwijają się pęcherzyki mleczne, a pod wpływem estrogenów sieć przewodów mlecznych. Pęcherzyki mleczne zaczynają wytwarzać mleko przedporodowe między 16. a 22. tygodniem ciąży.- cytatŻe już mleko ?serio?Zaraz wchodzę w 24tydz