Evela.6
Fanka BB :)
O o o i to się nazywa dobry wynik [emoji3590]Beta hcg 6dpt= 85 prg 120
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O o o i to się nazywa dobry wynik [emoji3590]Beta hcg 6dpt= 85 prg 120
Bardzo mi przykro.Przyrostem bym tego nie nazwała[emoji85] Wczoraj 51 dziś zaledwie 57.8 wiec pewnie będzie kazała mi odstawić leki i będę się szykować do następnego podejścia..
A który to dzień po transferze??? Kiedy miałaś zastrzyk????Przyrostem bym tego nie nazwała[emoji85] Wczoraj 51 dziś zaledwie 57.8 wiec pewnie będzie kazała mi odstawić leki i będę się szykować do następnego podejścia..
Ku*wa no...Przyrostem bym tego nie nazwała[emoji85] Wczoraj 51 dziś zaledwie 57.8 wiec pewnie będzie kazała mi odstawić leki i będę się szykować do następnego podejścia..
Ale macie zarodki zamrożone czy od początku?Przyrostem bym tego nie nazwała[emoji85] Wczoraj 51 dziś zaledwie 57.8 wiec pewnie będzie kazała mi odstawić leki i będę się szykować do następnego podejścia..
Mamy jeszcze 7 zarodkow zamrożonych, 3 z nich przebadane więc jestem w dobrym położeniu. To był nasz najlepszy morfologicznie zarodek ale myślę, że 5.1.2 i 5.2.1 też nie są złe.Ale macie zarodki zamrożone czy od początku?