Evela.6
Fanka BB :)
O o o i to się nazywa dobry wynik [emoji3590]Beta hcg 6dpt= 85 prg 120
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O o o i to się nazywa dobry wynik [emoji3590]Beta hcg 6dpt= 85 prg 120
Przyrostem bym tego nie nazwała[emoji85] Wczoraj 51 dziś zaledwie 57.8 wiec pewnie będzie kazała mi odstawić leki i będę się szykować do następnego podejścia..@Evela.6 trzymam [emoji110] za Twój przyrost!
Ja już mam lekkobrązowe plamienia więc pewnie szybko pójdzie.
Bardzo mi przykro.Przyrostem bym tego nie nazwała[emoji85] Wczoraj 51 dziś zaledwie 57.8 wiec pewnie będzie kazała mi odstawić leki i będę się szykować do następnego podejścia..
A który to dzień po transferze??? Kiedy miałaś zastrzyk????Przyrostem bym tego nie nazwała[emoji85] Wczoraj 51 dziś zaledwie 57.8 wiec pewnie będzie kazała mi odstawić leki i będę się szykować do następnego podejścia..
Ku*wa no...Przyrostem bym tego nie nazwała[emoji85] Wczoraj 51 dziś zaledwie 57.8 wiec pewnie będzie kazała mi odstawić leki i będę się szykować do następnego podejścia..
Ale macie zarodki zamrożone czy od początku?Przyrostem bym tego nie nazwała[emoji85] Wczoraj 51 dziś zaledwie 57.8 wiec pewnie będzie kazała mi odstawić leki i będę się szykować do następnego podejścia..
Mamy jeszcze 7 zarodkow zamrożonych, 3 z nich przebadane więc jestem w dobrym położeniu. To był nasz najlepszy morfologicznie zarodek ale myślę, że 5.1.2 i 5.2.1 też nie są złe.Ale macie zarodki zamrożone czy od początku?