reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

reklama
Dziewczyny ja niewiem jak was biel na tescie uspokaja [emoji854] 9dpo to stanowczo za wczesnie bardzo zadko doczodzi do zagniezdzenia wczesniej . Ja 10 dpo juz myslalam ze po ptakach a tu niespodzianka dopiero 15 dpo. W 14 dpo okazalo sie ze byl cien ale zobaczylam go po fakcie. Takze cierpliwosci moje drogie. Kazda ciaza jest inna .

Po co doszukiwanie się sarkazmu w normalnym pytaniu?
Wybacz, ale jakiej odpowiedzi oczekiwałaś na to pytanie? Że tak, uspokajają mnie negatywne testy? Przecież każda z nas oczekuje innego wyniku, chyba, że się mylę? Jest nas tutaj tyle, każda z nas jest inna i radzi sobie na swój sposób, nie nam jest to oceniać.

U mnie dziś 12dpo biel na teście.
Myśle, ze jak tylko przyjdzie okres to automatycznie znikam z jakichkolwiek forum/grup związanych ze staraniami. Rok starań mija. Partner pójdzie w styczniu na badanie nasienia a ja postanawiam odpocząć, odstawić wszystkie suplementy. Zacząć żyć a nie czekać na coś co nie wiadomo kiedy nastąpi.
Oczywiście moje serce jest rozerwane, ale minie kilka dni i jakoś to będzie dalej..

Ostatnia edycja:
Ja w poprzednich ciążach nawet nie wiedziałam, które to dpo [emoji28] szczególnie w pierwszej, bo to była niespodzianka. Zrobiłam test i był cień cienia tylko. Zresztą u ginekologa tydzień później jeszcze nie bardzo było coś widać, nawet serduszka jeszcze nie było, czyli to było bardzo wcześnie. A w drugiej po prostu czując, że jestem w ciąży ( żadnych objawów tylko przeczucie) zrobiłam bete bo czułam, że test nie pokaże.

Wybacz, ale jakiej odpowiedzi oczekiwałaś na to pytanie? Że tak, uspokajają mnie negatywne testy? Przecież każda z nas oczekuje innego wyniku, chyba, że się mylę? Jest nas tutaj tyle, każda z nas jest inna i radzi sobie na swój sposób, nie nam jest to oceniać.

Normalnej, a nie zaczepnej [emoji3526]

Ktoś pisał o borowinie to są pytania jak, skąd, po co, o testy owu miliony pytan, a jakoś nikt w tych pytaniach nie doszukuje się uszczypliwości. Nie byłam pewna czy dobrze zrozumiałam wiec po prostu zwyczajnie zapytałam.

WYLUZUJCIE i przestańcie być takie przewrażliwione. Tu już o nic nie można zapytać bo zaraz wielkie halo [emoji15]

U Ciebie 11dpo juz sie pokazala kreska?
Tak. Był cień, tak wyglądał w 11 dpo.
IMG_20201209_071551.jpg

reklama
Dziewczyny uspokujcie się.. Widzę, że hormony udzielają się każdej..
Jesteśmy tu po ta aby się wspierac..i niech tak zostanie..

Do góry