Coca, przecież to Ty zaczepiłaś
nie każdy z nas ma serce ze stali i podchodzi do wszystkiego racjonalnie. Proszę tylko o to, abyś wcześniej pomyślała, zanim komukolwiek mogłabyś zrobić przykrość. Miłego dnia życzę, u mnie piękne słońce 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymaj się kochanaU mnie dziś 12dpo biel na teście.
Myśle, ze jak tylko przyjdzie okres to automatycznie znikam z jakichkolwiek forum/grup związanych ze staraniami. Rok starań mija. Partner pójdzie w styczniu na badanie nasienia a ja postanawiam odpocząć, odstawić wszystkie suplementy. Zacząć żyć a nie czekać na coś co nie wiadomo kiedy nastąpi.
Oczywiście moje serce jest rozerwane, ale minie kilka dni i jakoś to będzie dalej..
Raczej to że coś robię, a nie czekam i się zastanawiam ciągle. Zobaczę biel i ok jest jeszcze za wcześnie, sprawdzę jutro i czekam do jutra. Może dla was nie ma to sensu, ale dla mnie maBiel na teście Cię uspokaja? [emoji6]
Coca, przecież to Ty zaczepiłaś [emoji849] nie każdy z nas ma serce ze stali i podchodzi do wszystkiego racjonalnie. Proszę tylko o to, abyś wcześniej pomyślała, zanim komukolwiek mogłabyś zrobić przykrość. Miłego dnia życzę, u mnie piękne słońce [emoji274]
Raczej to że coś robię, a nie czekam i się zastanawiam ciągle. Zobaczę biel i ok jest jeszcze za wcześnie, sprawdzę jutro i czekam do jutra. Może dla was nie ma to sensu, ale dla mnie ma![]()
A byłaś wtedy w tych 2012 i 2014 na bb?@monnkej bardzo dobrze Cię rozumiem...
@Mama_malarka też mam dzieciaczki z 2012 i 2014, napisz jak się czujesz? Wrócił smak, czy to jeszcze nie ten moment?
@Lisa_ czekam na wyniki :*
Ja miałam takie samo podejście!Raczej to że coś robię, a nie czekam i się zastanawiam ciągle. Zobaczę biel i ok jest jeszcze za wcześnie, sprawdzę jutro i czekam do jutra. Może dla was nie ma to sensu, ale dla mnie ma![]()
Ja miałam takie samo podejście! [emoji846] Więc bez przekonania zatestowałam w 10dpo, żeby że spokojem wyczekać do dnia @,był cień cienia i to na Pinku, nie wiedziałam czy to zwidy czy nie, ale mówię ok, czekamy. Nie wytrzymałam [emoji23][emoji23]
Mamy słabiutkie [emoji3498]! [emoji2956]12dpo,czułość 10. Były troszkę wyraźniejsze wcześniej ale nie myślałam o robieniu zdj [emoji2]
P. S zrobiłam odrazu 2,bo naczytałam się negatywnych opinii o Pinkach a chciałam potwierdzenie czy się nie myli.
GratulacjeJa miałam takie samo podejście!Więc bez przekonania zatestowałam w 10dpo, żeby że spokojem wyczekać do dnia @,był cień cienia i to na Pinku, nie wiedziałam czy to zwidy czy nie, ale mówię ok, czekamy. Nie wytrzymałam
Mamy słabiutkie!
12dpo,2 dni przed spodziewaną @, czułość 10. Były troszkę wyraźniejsze wcześniej ale nie myślałam o robieniu zdj
P. S zrobiłam odrazu 2,bo naczytałam się negatywnych opinii o Pinkach a chciałam potwierdzenie czy się nie myli.