reklama
Karolina2495
Fanka BB :)
Szczęśliwych świąt Bożego Narodzenia, samych pozytywnych testów i szczęśliwie donoszonych ciąż kobietki w tym nadchodzącym roku [emoji173][emoji9]
A progesteron jest ok czy też za wysoki?Masz bardzo wysoką prolaktynepatrząc na normy lab
![]()
Hiperprolaktynemia - zjawisko częste, coraz częstsze
Kobiety, szczególnie młode, aktywne zawodowo, starające się o ciążę, prędzej czy później usłyszą słowo „hiperprolaktynemia”. Jest to zjawisko niestety coraz częściej obserwowane i rozpoznawane. Dobrą nowiną jest fakt, iż najczęściej już samo leczenie farmakologiczne przynosi zadowalające efekty.www.medonet.pl
HeraUnique
Nie wiem w jakieś fazie cyklu robiłaś? Który dc i dpo?A progesteron jest ok czy też za wysoki?
8dpo, faza lutealna trwała 13 dniNie wiem w jakieś fazie cyklu robiłaś? Który dc i dpo?
Ostatnia edycja:
HeraUnique
To prog jak najbardziej w normie, nawet bym powiedziała że idealny8dpo, faza lutealna trwała 13 dni

a u mnie to tyle co z systematycznego mierzenia tem. Juz dzis mi sie nie chcialo. Dobra... ale kupilam piardylion testow owu
tak na 3 cykle staran
+ 2 ciazowe. Przy dobrych wiatrach pierwszy test bede robic w walentynki. Ouuu Yeaaa
![]()
A ja w walentynki będę wietrzyć krocze po staraniach, bo czuję, że będzie ogień konkretny.

Lily2389 świetnie Cię rozumiem. Mój ojciec też uwielbia wszystkich gości spijać i krążą opowieści po rodzinie.

Ostatnia edycja:
reklama
Celia89
Ja w sylwka /nowy rok mam owu ale gin dopiero 9 -tego. Ałaaaaaaa....A ja w walentynki będę wietrzyć krocze po staraniach, bo czuję, że będzie ogień konkretny.
Lily2389 świetnie Cię rozumiem. Mój ojciec też uwielbia wszystkich gości spijać i krążą opowieści po rodzinie.![]()
Takze poczekamy do nastepnej owu pod koniec stycznia.
Podziel się: