reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Ciekawa jestem co wyjdzie u ciebie, trzymam kciuki.
@Hope gratuluję 😘😘

Dziękuję dziewczyny. Jeszcze chyba nie dotarło do mnie. Z ciążą jest jak ze śmiercią, nie da się na nią przygotować. Zresztą podchodzę ostrożnie, same wiecie jak bywa. Długa droga do celu.

@Katrinaka jak u Ciebie? Na czym stoisz?

Zastanawia mnie jeszcze jedno dlaczego w dniu spodziewanej @ test wyszedł mi negatywny i po południu niby przyszła @ a po 12 dniach test pozytywny a ta druga kreska jakaś blada ?
Mówiłaś ze miałaś dwa pecherzyki? To może jeden się nie zagnieździł ale drugiemu się udało? Albo pierwsze pozytywy to resztki zastrzyku a zagnieżdżenie było potem? Kto wie :)

Mówiłaś ze miałaś dwa pecherzyki? To może jeden się nie zagnieździł ale drugiemu się udało? Albo pierwsze pozytywy to resztki zastrzyku a zagnieżdżenie było potem? Kto wie :)
Tak były dwa pęcherzyki sama nie wiem jak to się stało ale zobaczymy co z tego wyjdzie a mam nadzieje że 🤰😁

Dlatego że już wcześniej poroniłam w 19+6 tyg bo był niski progesteron
Edit: mam w domu luteinę i duphaston czy mogę tak sama wziąć
bierz luteinę nie za szkodzi jak jest ciąża to pomoże mi lekarz mówił że często zdarzają się niby @ w czasie kiedy powinna być w ciazy moze tak być do 12-13 tyg bo macica nie jest wypelniona jeszcze

reklama
Do góry