Wesoła_Aga
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana dopiero o 17 mam wizytę... To jest jeden jedyny dzień jak mój lekarz przyjmuje popołudniu w klinice. A że ja sama na Wrocław się nie wybieram, musiałam czekać aż mąż wróci z pracy dlatego też ta godzina
Ja też chcę naturalnieCc mnie bardziej przeraża
Pięknie.Ja też rzadko zaglądam bo przenioslam się na wątek marcowych mamusiek
U mnie samopoczucie zależy od dnia. Ja.glownie wypoczywam
Matko tyle km???? Podziwiam. Co do tycia przybralam 8 kg![]()
Ja tez dołączam ze SN a jestem po CC 9 lat temu i jedna z przyczyn braku implantacji jest za wysoko blizna po CC macicyUfff chociaż jedna![]()
Znam przypadek implantacji zarodki w bliźnie po CC. Ciąża wysokiego ryzyka, nie wiem jak się zakończyła.Ja tez dołączam ze SN a jestem po CC 9 lat temu i jedna z przyczyn braku implantacji jest za wysoko blizna po CC macicya mam jeszcze 2 zarodki tej samej klasy co właśnie ma 25 tc
No pamietam ze mialas z tym problem![]()
Ja po znieczuleniu do cc moglam glowe normalnie podnosic zaraz po przewiezieniu na pooperacyjna.Znieczulenia do sn i do CC to zupełnie inne znieczulenia - przynajmniej w moim szpitalu. Tak oba podawane w krzyż Ale....
Do sn dostaje się dawkę i rurka zostaje we wkłuciu i obok wiszą kolejne porcje znieczulenia które można sobie dokładać naciskając guziczek nie częściej niż co 30 minut .Przy tym znieczuleniu nie czuje sie bólu ( bodz czuje sie lekki ) czuje się dotyk .
Można zrobić na tym znieczuleniu Cc Ale nie jest zbyt komfortowe.
Przy znieczuleniu do CC nie czuje sie bólu całkowicie jak i dotyku i takie znieczulenie działa do 4h więc jeszcze trochę pi skończonym zabiegu .
Ostatnio we wrześniu do histeroskopi miałam znieczulenie w krzyż ( z powodu covida taki nowy protokół)
Ale to też było inne po 9 byłam znieczulenia o 11 byłam w swoim pokoju na chodzie gdzie przynieśli mi wodę i herbatnika i powiedzieli że jak wypije i zrobię siku jestem wolna .
Ok 12 przyszedł lekarz z opisem histeto I rozpiska stymulacji i terminem wizyt i poszłam do domu .
Przy znieczuleniu do sn można podnosić głowę ( nie znam nikogo kto by rodzil na płasko [emoji6])
Przy cc zalecane jest nie unosić głowy ( powoduje straszne bóle głowy)
No więc muszę zrobić cytologie(fsh i krzepnięcie) i za 2 tygodnie wizyta po antki i zaczynamy. Tym razem inne leki i mamy nadzieję że będzie lepiej lekarz sam mówi że nie wie co poszło nie tak, bo wszystko było idealne@Brakujemiwiary I jak tam? Co lekarz powiedział?