JestemMama!
Fanka BB :)
Jeden się nie rozmrozilŻaden z zarodków się nie przyjął?
Ja się kurcze zastanawiam skąd u mnie decyzja o zmianie leków![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeden się nie rozmrozilŻaden z zarodków się nie przyjął?
Ja się kurcze zastanawiam skąd u mnie decyzja o zmianie leków![]()
Kurcze.. Bardzo mi przykroJeden się nie rozmrozilpierwszy się przyjol lecz niestety serduszko się nie pojawiło
ostatni to totalna klapa... Nic nie ruszyło
i teraz od nowa musimy całą stymulacje przychodzić
![]()
15 mam wizytę u lekarza i być może wtedy się wszystko okazeKurcze.. Bardzo mi przykroWydawałoby się, że 3 zarodki to dużo,a tu proszę.. :/
Bardzo ciekawa jestem czy zostaniesz przy tych samych lekach.. Kiedy będziesz wiedziała?
Ja brałam gonal plus menopur.Hej kobietki ,mam pytanie co do leków..
Czym byłyście stymulowane przed punkcją do in vitro? I z jakim efektem?
Ja przy pierwszej procedurze Gonal F, a przy drugiej Puregon.. Trochę się martwię..
Ja miałam długi, więc nie wiem.Dobra ostatnie pytanie czy któraś z was nie brała tabletek anty idąc krótkim protokolem??Tak się zastanawiam bo ostatnio szłam z tabletkami...
Ja 3 lata temu puregon i menopur. 16 dojrzalych pęcherzyków. Teraz juz lekarze raczej puregonu nie daja.Hej kobietki ,mam pytanie co do leków..
Czym byłyście stymulowane przed punkcją do in vitro? I z jakim efektem?
Ja przy pierwszej procedurze Gonal F, a przy drugiej Puregon.. Trochę się martwię..
Ja bralamDobra ostatnie pytanie czy któraś z was nie brała tabletek anty idąc krótkim protokolem??Tak się zastanawiam bo ostatnio szłam z tabletkami...
No właśnie ja też, a gdzieś wyczytałam że w krótkim rzadko dają anty... Eh... W marcu wracam do pracy i muszę się przynajmniej z punkcja wyrobić...Ja bralam
Dlaczego puregonu nie dają?Ja 3 lata temu puregon i menopur. 16 dojrzalych pęcherzyków. Teraz juz lekarze raczej puregonu nie daja.