JestemMama!
Fanka BB :)
Ja w czerwcu byłam właśnie puregon pen więc nie wiem skąd takie info ze lekarze go nie dają?Ja 3 lata temu puregon i menopur. 16 dojrzalych pęcherzyków. Teraz juz lekarze raczej puregonu nie daja.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja w czerwcu byłam właśnie puregon pen więc nie wiem skąd takie info ze lekarze go nie dają?Ja 3 lata temu puregon i menopur. 16 dojrzalych pęcherzyków. Teraz juz lekarze raczej puregonu nie daja.
To jak antybiotyk to badanie nasienia minimum 2 tyg po skończonej antybiotykoterapi z tego co pamiętamNo i zapomniałam, że antybiotyk brał przez dwa tygodnie
Słabe wyniki na pewno były po antybiotykach. Mój mąż też tak kiedyś miał. Następne już były dużo lepsze.No i zapomniałam, że antybiotyk brał przez dwa tygodnie
Ja teraz szłam krótkim bez tabletek anty.Dobra ostatnie pytanie czy któraś z was nie brała tabletek anty idąc krótkim protokolem??Tak się zastanawiam bo ostatnio szłam z tabletkami...
Ja za pierwszym razem tylko memopur za 2 gonal +memopurJa brałam gonal plus menopur.
Tak ja brałam tabletki anty idąc krótkim protokołem przy długim też je brałamDobra ostatnie pytanie czy któraś z was nie brała tabletek anty idąc krótkim protokolem??Tak się zastanawiam bo ostatnio szłam z tabletkami...
Martwić się nie trzeba. W pierwszej ciąży może być trochę pozniej niż 20tc.U mnie był 21.mysle że tydzień /dwa i poczujeszDziewczynki ja z szybkim pytaniem. Dziś 20t3dzien ciazy a jeszcze nie czuje ruchówczy to normalne czy powinnam się już martwić ?
Może nie był wysoki ale też nie jakiś skrajnie niski. Bywały tutaj ciąże na sztucznych cyklach z niższym progesteronem i wszystko było ok.Tak analizuję swoją sytuację i zastanawiam się, jaki powinien być prawidłowy poziom progesteronu? Ja miałam w 7dpt i 14 dpt ok 16ng/ml, a widzę, że tutaj dziewczyny mają dużo większe wartości. Przed samym transferem nie miałam badanego, jedynie przed wdrożeniem progesteronu wynik 0,19ng/ml, ale to chyba tak powinno być właśnie. Niski progesteron może być przyczyną niepowodzenia? W Klinice nie kazali mi w 7dpt dokładać żadnych leków.