reklama
E
Ewcia81
Gość
czesc wam
ja mam podły humor,,z mezme pokłócona jestem na maksa....nie odzywa sie,nic nie gada,,kjestem jak powietrze dla niego
szkoda pisac,bo ma dołaaaaaaaaa:-
-(
zmykam
pozdrawiamammmm
ja mam podły humor,,z mezme pokłócona jestem na maksa....nie odzywa sie,nic nie gada,,kjestem jak powietrze dla niego
szkoda pisac,bo ma dołaaaaaaaaa:-
zmykam
pozdrawiamammmm
Ewciu powiedz jemu, żeby nie marnował czasu na jakieś durne fochy. Przyjechał tylko na tydzień i niech dobrze ten czas wykorzysta. Bo jak będzie wyjeżdżać to będzie mu smutno, że tak cię traktował.
Jestem dobrej myśli i nie denerwuj się, głowa do góry będzie dobrze. ;-) ;-) ;-)
Jestem dobrej myśli i nie denerwuj się, głowa do góry będzie dobrze. ;-) ;-) ;-)
E
Ewcia81
Gość
jemu to chyba raczej nie bedzie smutno,,tylko miii:-(Ewciu powiedz jemu, żeby nie marnował czasu na jakieś durne fochy. Przyjechał tylko na tydzień i niech dobrze ten czas wykorzysta. Bo jak będzie wyjeżdżać to będzie mu smutno, że tak cię traktował.
reklama
altoids
Fanka BB :)
Cześć Kochane Dziewczyny!
No ja dalej mam te nudności, ale czuję się nieporównywalnie lepiej.
Altoids. Właśnie dlatego, że przeczytałam to co napisałaś, zdecydowałam się mimo wszystko iść do lekarza. Bardzo bałam się o fasolkę, czy to wszystko jej nie zaszkodzi. Poza tym ile można się tak męczyć.
Kochane ja zmykam prasować a za chwilkę muszę szykować Bartosza do przedszkola.
Życzę wszystkim miłego dnia. U nas niestety wietrznie.
Ciesze sie Eliczku, ze jest juz dobrze i ze czujesz sie spokojniejsza i najwazniejsze ze z fasolka jest wszystko dobrze. mam nadzieje ze teraz juz bedzie spokojnie. Trzymaj sie, :-)