reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2021

reklama
Hej dziewczyny, czy można dołączyć do Was? My staramy się około roku tak mniej więcej i już nie mam powoli siły. Teraz zaczęłam pierwszy cykl z ziołami Ojca Sroki i zobaczymy.. Chociaż nic niby mi nie jest - hormony w normie, estradiol bardzo wysoki,ale jeszcze na granicy normy. Owulacja jest, miałam monitoring. Nawet brałam CLO, ale wtedy pęcherzyk nie pękał i robiła się torbiel. Myślę jeszcze o drożności jajowodów 😭
a jak endometrium? Ja miałam owulacje, wszystko pięknie ale okazało się ze za słabe endo

Hejka dziewczyny [emoji173] dziś temp spowrotem skoczyła w górę, @ nie ma, spóźnia się 2 dni. Wszelkimi siłami powstrzymałam się od zrobienia testu. Zrobię go jutro w 14 dpo[emoji1695][emoji1695][emoji1317]
Trzymam kciuki również :)) podziwiam za wytrzymanie 😁 ja cierpliwa aż tak nie jestem.

zdecydowanie, dobrze zrobić przed drożnością. Jest tańsze i nieinwazyjne 😉
U nas wyniki nasienia wyszły słabe a i tak mam wrażenie że mozemy stawać na rzesach i nic z tego nie będzie jak coś jest u mnie "zatkane"... Więc daje sobie czas do marca... Do tego czasu dieta suple i zmiana stylu życia powinny juz naprawić plemniczki 😜 jeśli nic się nie zadzieje to idę na drożnośc.

U nas wyniki nasienia wyszły słabe a i tak mam wrażenie że mozemy stawać na rzesach i nic z tego nie będzie jak coś jest u mnie "zatkane"... Więc daje sobie czas do marca... Do tego czasu dieta suple i zmiana stylu życia powinny juz naprawić plemniczki 😜 jeśli nic się nie zadzieje to idę na drożnośc.
pytanie co to znaczy „słabe”. Znam pary które w całym nasieniu miały 0% plemników o prawidłowej budowie, więc w takim przypadku nie ma co się łudzić, że zajdzie się naturalnie w ciąże. A jeśli chodzi o wspomaganie, to żeby wgl podejść do inseminacji chcą aby było wykonane badanie drożności. Mnie chodziło jedynie o kolejność działań. Najpierw hormony, monitoring, potem nasienie i ewentualnie drożność itp. ❤️

reklama
Do góry