reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2021

reklama
@Ewuuu gratuluję ❤️

@Emma28 Spełnienia marzeń 😘

O i moja też ! Na pytanie znajomej co zrobiłam że schudłam, odpowiedziałam "Przestałam żreć" 😁 ale to było parę miesięcy temu, teraz znowu ze 3 kg na plus 🙄
Ja jestem szczupła, ale wystarczyło, że przestałam żreć i od sierpnia spadły kolejne 3 kg, więc żadnej innej diety nie wyznaję 😁

Witajcie, u nas już 9 cykl bezowocny. W osobnym poście wstawiłam wyniki badań nasienia mojego męża. Już nie wiem co robić, co pić i jeść i łykać żeby przywrócić owulacje. Bo pewnie problem jest u mnie :( pozdrawiam w nowym roku :)

Ooo tą kurację już znam [emoji2356] mała ma plesniawki
Aaaaa to spoko. Czytam skutki uboczne. Drozdzyca czyli nie koniec swiata. W razie co pozniej Cie doleczyc nystatyna/klotrimazolem i gitara. Nie dal by Ci nic ciezkiego przy KP. Dziwie sie ze moj 1 XDD przy zapaleniu mi czegos takiego nie dal tylko leczyl mnie nystatyna.... Pogadam z moim obecnym onko ginem. Jutro juz wizyta i seks :D za dobe... łiiii....
Wlasnie swierdzilam, ze jak cytologia wyjdzie nie taka to chociazbym miala robic co miesiac do skutku to bede :D i bede dreczyc tego mojego doktora. Mieli rok.

Ooo tą kurację już znam [emoji2356] mała ma plesniawki
:p Nooo albo gencjana. Moja plesniawek nie miala :p

Zainwestowala w cala game produktow mlecznych bo zawiraja paleckzi kwasu mlekowego. :D...

Dowiedzialam sie o cytologie w innych punkach. Poznooooo. Bo w piatek a w piatek to ja @ moge dostac... Dobra bede gnebila tego mojego lekarza XD powiem mu ze bez cytologii nie wychodze i uj. ALbo bedzie mnie mial na sumieniu bo lecza mnie rok cytologia nadal do bani XD wiec YOLO XD bzykam sie w dni plodne bez zabezpieczenia.

Ja tak średnio z nabialem, nie lubimy się. Moje jelita źle reagują na laktozę [emoji854] ale od wczoraj wpieprzam jogurty, robie im na złość [emoji38]
:p Nooo albo gencjana. Moja plesniawek nie miala [emoji14]

Zainwestowala w cala game produktow mlecznych bo zawiraja paleckzi kwasu mlekowego. :D...

Dowiedzialam sie o cytologie w innych punkach. Poznooooo. Bo w piatek a w piatek to ja @ moge dostac... Dobra bede gnebila tego mojego lekarza XD powiem mu ze bez cytologii nie wychodze i uj. ALbo bedzie mnie mial na sumieniu bo lecza mnie rok cytologia nadal do bani XD wiec YOLO XD bzykam sie w dni plodne bez zabezpieczenia.

reklama
Czy któraś z Was bierze Inofem? Ginka mi nie powiedziała jak to brać i pije jedną saszetke dziennie, a teraz wyczytalam czy to chyba powinny być dwie....wiyzte mam dopiero za 2 tyg 😒

Do góry