reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Czesc sloneczka.......................:-)
Ale sie wczoraj zrelaksowalam w tym spa - przemilutko bylo :tak:
Jeszcze w sobote ide na cynamonowe stopki.
A jutro tannnnnnnnnceeeeee :cool2:

Wiecie co ja tez bym sie przeszla do kina...tzn chetnie bym sie z Wami spotkala....tylko bez sensu isc kolejny raz na ten film....wiec mam nadzieje ze niebawem da sie jeszcze jakies spotkanko zorganizowac ;-)

GINGEROS - hehe to sprytny ten Twoj podgrzewacz :-D Hehe no ale u mnie i tak by sie nie sprawdzil...bo Kuba budzi sie w nocy na jedzenie...miedzy 23 a 2:30 :sorry2:
ANIELAP - moj Kuba tez sie drze jak lew zanim przygotuje butle.....mimo ze to trwa tylko chwile.......i nic nie jest w stanie go uspokoic tylko butla....a ja wypije odpowiednia porcje to jeszcze na rekach przekreca sie na bok :cool2: i dalej spi :-D
BARA - ciesze sie ze juz lepiej :tak:
PUSIA - witaj
A gdzie reszta???

reklama
i ja również witam :tak:

ANETA widzisz, ten mój w nocy nie je od sierpnia ;-) więc my tylko na rano grzejemy ;-) a w kinie pewnie się jeszcze spotkamy ;-) jak nie w kinie to może w jakiejś sali zabaw :-D

Czesc sloneczka.......................:-)
Ale sie wczoraj zrelaksowalam w tym spa - przemilutko bylo :tak:
Jeszcze w sobote ide na cynamonowe stopki.
A jutro tannnnnnnnnceeeeee :cool2:

Wiecie co ja tez bym sie przeszla do kina...tzn chetnie bym sie z Wami spotkala....tylko bez sensu isc kolejny raz na ten film....wiec mam nadzieje ze niebawem da sie jeszcze jakies spotkanko zorganizowac ;-)

GINGEROS - hehe to sprytny ten Twoj podgrzewacz :-D Hehe no ale u mnie i tak by sie nie sprawdzil...bo Kuba budzi sie w nocy na jedzenie...miedzy 23 a 2:30 :sorry2:
ANIELAP - moj Kuba tez sie drze jak lew zanim przygotuje butle.....mimo ze to trwa tylko chwile.......i nic nie jest w stanie go uspokoic tylko butla....a ja wypije odpowiednia porcje to jeszcze na rekach przekreca sie na bok :cool2: i dalej spi :-D
BARA - ciesze sie ze juz lepiej :tak:
PUSIA - witaj
A gdzie reszta???

Co do darcia się przed karmieniem to w nocy Kacper daje popis taki że szok:)). Zawsze przed karmieniem przebieramy go wiec za nim dostanie cycka to wydaje z siebie takie dźwięki że tylko czekam aż jakiś sąsiad przyjdzie wybudzony ze snu i nas ochrzani hahaha. Jak juz widzi cycek na wierzchu to tylko otwiera buzie i czeka a potem już ciszaaaaa :)).

A no tak.......zakrecona jestem jak baranie rogi :-D przeciez pisalas ze Antonek w nocy nie je.....................niezly komediant z niego :-D
Kuba jak juz nie spi..........to o jedzenie sie nie upomina....moglby nie jesc wcale - czasem mam takie wrazenie :sorry2:

Nocka z tylko jedną pobudką... Hmmm... Czuję się cudnie wyspana...
Spędziłyśmy prawie cały dzień na działce... Zu wąchała kwiatuszki....
Ja już chcę wiosnę na stałe...​

Witajcie!
Piękny dzień dzisiaj mieliśmy-gdyby tylko wiatr nie wiał... Bo na tym Kozanowie to wieje zawsze podwójnie:-( My dzisiaj byłyśmy u mojej siostry. Nie chce mi się samej siedzieć w domu, M cały dzień w pracy, a my biedne;-)opuszczone... Dziękuję za życzenia-byliśmy wczoraj w knajpce meksykańskiej, później w domku świece, wino, muzyka-ach jak romantycznie:tak::blink::-D Ja również chętnie wybrałabym się do kina, ale jutro nie mogę-idziemy na szczepienie. Ale następnym razem się zapisuję:cool2:

reklama
Do góry