PaulinaMalina91
Fanka BB :)
Ja jeszcze 13 dni do kolejnej wizyty,ale staram się nie stresować, bo lekarz mówił ze na chwile obecna jest wszystko tak jak powinno być
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jeszcze 13 dni do kolejnej wizyty,ale staram się nie stresować, bo lekarz mówił ze na chwile obecna jest wszystko tak jak powinno być
Ja zrobiłam jeszcze TSH i progesteronWitajcie dziewczyny, nieśmiało się z wami witam, dziś drugi test potwierdził ciążę, choć [emoji204] powinna być niby w czwartek ale wcale na nią nie czekam, jutro chce iść na betę, czy powinnam zrobić dodatkowo jeszcze jakieś badanie? Myślę o morfologi bo zawsze miałam słaba, ale czy coś jeszcze się przyda na pierwszej wizycie u gina?
U mnie 9 dni czekania, też już zaczynam świrować
Witajcie dziewczyny, nieśmiało się z wami witam, dziś drugi test potwierdził ciążę, choć [emoji204] powinna być niby w czwartek ale wcale na nią nie czekam, jutro chce iść na betę, czy powinnam zrobić dodatkowo jeszcze jakieś badanie? Myślę o morfologi bo zawsze miałam słaba, ale czy coś jeszcze się przyda na pierwszej wizycie u gina?
Siedzę w pracy i walczę z mdłościami... jest strasznie... i chyba jednak będę zwracać... bleeee![]()
U mnie dziś to samoSiedzę w pracy i walczę z mdłościami... jest strasznie... i chyba jednak będę zwracać... bleeee![]()