Ja mam dzisiaj wizytęU mnie niby też jest Okiale lek po stracie sierpniowej jest tak silny ze do 12tyg to nie odetchnę pełna piersią
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam dzisiaj wizytęU mnie niby też jest Okiale lek po stracie sierpniowej jest tak silny ze do 12tyg to nie odetchnę pełna piersią
![]()
U mnie niby też jest Okiale lek po stracie sierpniowej jest tak silny ze do 12tyg to nie odetchnę pełna piersią
![]()
Będzie wszystko okiU mnie niby też jest Okiale lek po stracie sierpniowej jest tak silny ze do 12tyg to nie odetchnę pełna piersią
![]()
Pięknie!Ja właśnie po wizycie. Według LuxMedu 6w1d, a Według prywatnej 6w5d więc mała różnica.
Widziałam serduszko! ❤ Bije aż miłoMaluszek ma całe 0.49cm wielkości
Zobacz załącznik 1225596
Ja właśnie po wizycie. Według LuxMedu 6w1d, a Według prywatnej 6w5d więc mała różnica.
Widziałam serduszko! [emoji173] Bije aż miło [emoji3059] Maluszek ma całe 0.49cm wielkości [emoji85]
Zobacz załącznik 1225596
Celibat narzucony przez lekarza... ale ochoty wcale nie straciłamA jak dziewczyny u was z przytulaniem?
Zachowujecie celibatczy nie?
Też się tego boję, ale myślę, że będzie dobrzeU mnie niby też jest Okiale lek po stracie sierpniowej jest tak silny ze do 12tyg to nie odetchnę pełna piersią
![]()
SuperJa mam dzisiaj wizytęale mam tak samo po poronieniu w sierpniu jestem teraz ciagle zestresowana, to badaniem to wizytą ehh...
SuperJa właśnie po wizycie. Według LuxMedu 6w1d, a Według prywatnej 6w5d więc mała różnica.
Widziałam serduszko! ❤ Bije aż miłoMaluszek ma całe 0.49cm wielkości
Zobacz załącznik 1225596
Też jeszcze 2 tygodnie u mnie. Ale to będzie moja w ogóle pierwsza wizyta, drze cała i nie wiem, jak wytrzymam do tego czasuJa jeszcze 13 dni do kolejnej wizyty,ale staram się nie stresować, bo lekarz mówił ze na chwile obecna jest wszystko tak jak powinno być![]()
Zobaczymy co mi za tydzień powie prywatnie.Hmm, u mnie było 0,47 cm i serduszka nie było widać. Ale tez jak porównuje Twoje zdjęcie to moje jest jakby gorszej jakości. Eh, do przyszłego piątku to chyba osiwieje [emoji849]
Tak! ❤ Taki ciężar spadł mi z serca...Celibat narzucony przez lekarza... ale ochoty wcale nie straciłam
Też się tego boję, ale myślę, że będzie dobrze
Superpowodzenia i kciuki trzymam
przypomnisz, w którym tygodniu jesteś?
Super!!! Gratuluję! Jesteś teraz spokojniejsza?
aaa! doskonale wiem co czujecie! ja mam wizytę 29.01 i nie wiem jak ja doczekam!U mnie 9 dni czekania, też już zaczynam świrowaćdamy radę
![]()
Jak już kilka razy pisałam musi być kiedyś z górkiJa mam dzisiaj wizytęale mam tak samo po poronieniu w sierpniu jestem teraz ciagle zestresowana, to badaniem to wizytą ehh...