mala_Mi 80
Fanka BB :)
Oj tak, słyszałam o prolutexieUwierz mi, wiele można znieść dla różowej pupci [emoji3059]
Dla mnie prolutex to najgorsze cholerstwo [emoji3064]
Ja oczywiście zniosę wszystko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj tak, słyszałam o prolutexieUwierz mi, wiele można znieść dla różowej pupci [emoji3059]
Dla mnie prolutex to najgorsze cholerstwo [emoji3064]
Bardzo Ci wspołczuję ale wierzę, ze tym razem będzie dobrzedzieki bardzo, tak jestem wdziewczna ze 7 udall sie zaplodnic, u mnie jest tulko taki problel ze duzo zarodkow jest niepoprawnych genetycznie3 naturalne straty na koncie
dzieli bardzo za otuche
trzymam kciuki zeby Twoja wizyta dobrze zeby poszla dzis
Dziewczyny moja wizyta przebiegła pomyślnieZaczynam!!! Właśnie zrobiłam sobie 1wszy zastrzyk z menopuru. Ale to cholerstwo nieprzyjemnie piecze
![]()
Ja dołączę do Ciebie jutroDziewczyny moja wizyta przebiegła pomyślnieZaczynam!!! Właśnie zrobiłam sobie 1wszy zastrzyk z menopuru. Ale to cholerstwo nieprzyjemnie piecze
![]()
DziękiJa za pierwszym razem też czułam a potem nic zupełnie i główkowałam czy napewno to się tam dostałoWidocznie jakiś nerwik mały był. Wolno podawaj to nie powinno tak szczypać
![]()
Jak obstawiasz? Kiedy zacznę świrować?Juhuuu [emoji16] miałam do Ciebie właśnie pisać kiedy Kwoczka zaczynasz wysiadywać [emoji16]
SuperJa dołączę do Ciebie jutro. Będziemy razem się stymulować
A który masz dzień cyklu?
Daję ci czas do poniedziałkuJak obstawiasz? Kiedy zacznę świrować?![]()
Ja za Ciebie również będę trzymaćSuperW kupie raźniej ( tylko nie tak dosłownie w
)
To mój 2dc
Trzymam kciuki za twój start![]()