reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wrześniowe mamy 2021

Nie widać absolutnie nic, nawet cienia cienia. Zresztą trudno się dziwić, bo 11 dni przed terminem miesiączki żaden test nic nie pokaże, nawet badanie krwi w laboratorium.

Nie widać absolutnie nic, nawet cienia cienia. Zresztą trudno się dziwić, bo 11 dni przed terminem miesiączki żaden test nic nie pokaże, nawet badanie krwi w laboratorium.
Dzięki za opinię. Ehh taka stara a taka glupia jestem. Na tym teście pisało, że nawet kilka dni po zapłodnieniu wykrywa ciążę, dlatego go zrobiłam. A cykle mam 32 dniowe zwykle. Dlatego myslalam że może już coś pokazać. Ale dzięki za opinię. Bo ja sobie niepotrzebnie wkrecam, a w sumie tak jak pisalam nie bardzo bym chciała być teraz w ciąży. Wy przynajmniej umiecie obiektywnie to ocenić.

reklama
Dziewczyny, które widziały już swoje fasolki z serduszkiem, jakie tętno było u waszych okruszków? 🙂
U mnie równo 100/min ale lekarz mówi że powinno niebawem przyspieszać... Ale ogólnie jest wszystko dobrze.
Dodam że 2 dni temu jeszcze serduszka nie było...
Ale mąż zaczął drążyć temat i już się zaczęłam niepokoić 😢

Dziewczyny, które widziały już swoje fasolki z serduszkiem, jakie tętno było u waszych okruszków? 🙂
U mnie równo 100/min ale lekarz mówi że powinno niebawem przyspieszać... Ale ogólnie jest wszystko dobrze.
Ale super ! Ja nie mogę się doczekać aż zobacze serduszko 😍

ja widziałam serduszko, ale nie mówiła mi lekarka jakie tętno, jedynie, że wolałaby żeby szybciej biło. Byłam w skończonym 6tc, a Ty?

Dziewczyny a jak się wybiera lekarza to on powinien pracować w tym szpitalu w którym będzie poród? o ile ja już prawie jestem zdecydowana na mojego lekarza o tyle nie wiem gdzie będę rodzić. Jeśli mój lekarz nie będzie pracował w tym szpitalu gdzie będę rodzić to ma to jakieś znaczenie przy porodzie?

Dziewczyny a jak się wybiera lekarza to on powinien pracować w tym szpitalu w którym będzie poród? o ile ja już prawie jestem zdecydowana na mojego lekarza o tyle nie wiem gdzie będę rodzić. Jeśli mój lekarz nie będzie pracował w tym szpitalu gdzie będę rodzić to ma to jakieś znaczenie przy porodzie?
Wszystko zależy od lekarza. Znam przypadki że lekarz pracowałem danym szpitalu a nawet nie zajrzał.do swojej pacjentki. Natomiast przy poronieniu byłam zabrana do szpitala "po znajomości" żeby było szybko załatwione bo nie chciałam długo leżeć ale lekarz główny na dyżurze i tak podejmował swoje decyzje. Oni się teraz bardzo pilnują żeby nie było smrodów

reklama
Córkę rodziłam w tym szpitalu co przyjmował mój lekarz gin, ale teraz pracuje gdzie indziej, bo ten szpital zrobili jednoimienny i też nie wiem gdzie będę rodzic

Do góry