Fado123
Fanka BB :)
Oczywiście że takTak chyba zrobię w poniedziałek. Muszę przestać o tym myśleć i się zadręczać. Dzis moja 19 dni od tego stosunku, myślisz że test powinien już wyjść?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oczywiście że takTak chyba zrobię w poniedziałek. Muszę przestać o tym myśleć i się zadręczać. Dzis moja 19 dni od tego stosunku, myślisz że test powinien już wyjść?
Echhh bolą mnie trochę piersi. Dalej troszkę krwawię, ale tylko wkładka wystarcza. Dziś 27 dc 20 dni od stosunku. Test o czułośck 10 negatywny. Czy mogę się przestać stresować. Nie rozumiem dlaczego dostałam ten okres szybciej i jest taki skąpyOczywiście że tak
Jeszcze wczoraj wieczorem miałam parcie na pęcherz, nie wiem czy to z tego stresu.Echhh bolą mnie trochę piersi. Dalej troszkę krwawię, ale tylko wkładka wystarcza. Dziś 27 dc 20 dni od stosunku. Test o czułośck 10 negatywny. Czy mogę się przestać stresować. Nie rozumiem dlaczego dostałam ten okres szybciej i jest taki skąpy
Ja tez w tym miesiącu dosatala po 26 dniach, nigdy tak nie miałam. Czy jestem w ciąży??? Nie !Echhh bolą mnie trochę piersi. Dalej troszkę krwawię, ale tylko wkładka wystarcza. Dziś 27 dc 20 dni od stosunku. Test o czułośck 10 negatywny. Czy mogę się przestać stresować. Nie rozumiem dlaczego dostałam ten okres szybciej i jest taki skąpy