reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
O matko, podziwiam 😱 ja już coraz gorzej ogarniam domowe obowiązki i wkurzam się, że przez cały dzień nie mogę zrobić porządku w całości, tylko wybieram co trzeba w pierwszej kolejności zrobić. Chłopak nadgodziny w pracy, zakupy, te opony zimowe też ogarnął, choinkę trzeba było rozebrać i wyrzucić i jeszcze za przewijak się w końcu wziął (złożył i pomalował), to już za wiele w domu nie zrobi, a i tak co chwilę coś od niego chcę, a bo tu się trzeba schylić, coś podnieść, przenieść 🙄😧
Ja zawsze byłam taka Zosia Samosia, wszystko sama muszę zrobić i rzadko się proszę o pomoc, mój mąż się denerwuje o to bardzo, ale fakt sił już coraz mniej 🙂 ale bardzo fajne jest to, że masz takie oparcie w chłopaku ❤️

Dziewczyny macie moze jakies swoje ulubione zapachy? 😂Nie chodzi o perfumy. Np zapach kawy czy cos. 😂Bo ja to wydaje mi sie ze jestem nienormalna. Ja myje kafle na podlodze domsstosem z woda i szoruje szczoteczka albo gąbka. Wtedy wydaja mi sie czyste 😂no i zapach domestosu kocham! 😂😂

Mi sie plakac chce bo maz robi salon z kuchnią. Syf brud. Wszedzie znowu pyl i kurz! Ja mu mowie, ze czuje, ze urodze za 2 tygodnie to mnie błaga o 3 tygodnie. 😂Siedze z córką albo w jej pokoju albo w sypialni. Wkurza mnie takie nic nie robienie i balagan.... Chcialabym juz byc po remoncie wysprzatac wszystko wyszorowac i pojechać na porodowke 😀 wiem jedno dlugo remontu nie bede chciala. Maz zrobil tyle oświetlenia w domu, ze chyva w kosmosie nas będzie widac 😂
Taak, remont najgorszy i ten pył 😭 hehe może to i lepiej, że nie zdążysz posprzątać bo chociaż wypoczęta pojedziesz na porodówkę 😁

Dziewczyny macie moze jakies swoje ulubione zapachy? 😂Nie chodzi o perfumy. Np zapach kawy czy cos. 😂Bo ja to wydaje mi sie ze jestem nienormalna. Ja myje kafle na podlodze domsstosem z woda i szoruje szczoteczka albo gąbka. Wtedy wydaja mi sie czyste 😂no i zapach domestosu kocham! 😂😂
Ojej hehe 😁 ja kiedyś też jak myłam w płytki w łazience domestosem i za bardzo się go nawdychałam to straciłam smak na jakiś czas i wymiotowałam, miałam potem przez dłuższy czas dziwny posmak w buzi 🤔 dlatego, mi się to dobrze nie kojarzy.

Ja zawsze byłam taka Zosia Samosia, wszystko sama muszę zrobić i rzadko się proszę o pomoc, mój mąż się denerwuje o to bardzo, ale fakt sił już coraz mniej 🙂 ale bardzo fajne jest to, że masz takie oparcie w chłopaku ❤️
No ja też właśnie zawsze wszystko sama, po mamie tak mam :D Nie lubię się nikomu o nic prosić, ale z chłopakiem to inaczej, chociaż jak mogę coś zrobić sama, to jednak robię sama :D W ciąży jednak kieruję się dobrem maluszka i czasem odpuszczam, zresztą i faceci lubią się czuć potrzebni, to trzeba czasem sierotkę poudawać 😂

Co Ty mówisz :o Ja nie cierpię zapachu domestosa fuj! 😂 Zawsze jak kibelek jest zalany, to z drugiego końca domu wyczuję i tak samo Cif na grzyba śmierdzi niemiłosiernie chlorem, jak na basenie. Ale za to lubię zapach płynu do mycia podłóg konwalia i bez, a zapach bzu roślinki to już w ogóle kocham ❤️

reklama
Ja w sumie nic do chemicznych zapachów nie mam, ale teraz w ciąży to unikam stosowania i wdychania takich środków. Albo zlecam coś mężowi albo zalewam Domestosem i uciekam, się najczęściej to stosuję jakieś bardziej ekologiczne środki ;)

Do góry